Prodej rodinného domu, Petřvald, Na Pořadí, 60 m2 (ID: 1446666)

Na Pořadí, Petřvald

2 800 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 13 344 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaNa Pořadí, Petřvald
ID95
StavbaSmíšená
Stav objektuPřed rekonstrukcí
Plocha užitná56 m2
Typ objektuPatrový
Podlahová plocha60 m2
Plocha nemovitosti780 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná

Origo partneři v Petřvaldu

Popis

Hledáte ke koupi menší rodinný dům se zahradou na klidném místě kousek od Ostravy?
V tom případě je tato nabídka určena právě pro Vás.

Nabízíme Vám ke koupi rodinný dům v obci Petřvald u Karviné, 15min. jízdy autem do centra Ostravy.
Jedná se o částečně podsklepený dům s dispozičním řešením 2+1 s možností využití podkroví pro další obytné využití. Je postaven na pozemku o celkové výměře 780m2. Na pozemku se dále nachází hospodářská budova, která může posloužit také jako kůlna, dílna či garáž.
V obytných místnostech domu jsou již vyměněna okna za plastová, Ohřev vody a vytápění domu zajišťuje plynový turbo kotel.

Zahrada o ideální výměře nabízí dostatek prostoru pro zahradničení, bazén, trampolínu či výběh pro domácího mazlíčka. Bonusem je funkční udírna.
Dům je s pozemkem je přístupný z obecní zpevněné komunikace. Do domu je přiveden vodovod, elektřina 230/400V, plyn a odpadní vody jsou svedeny do kanalizace.

Pokud toužíte bydlet v klidné lokalitě, obklopeni přírodou a přitom nedaleko města, zavolejte a domluvte si prohlídku.
Bližší informace s vámi rádi probereme osobně.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Petřvaldu (okr. Karviná).