Prodej rodinného domu, Praha - Dejvice, Matějská, 261 m2

Matějská, Praha 6 - Dejvice

55 000 000 Kč

za nemovitost, včetně provize RK i právního servisu
Hypotéka od 262 114 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaMatějská, Praha 6 - Dejvice
ID1244234316
StavbaCihlová
Stav objektuDobrý
Plocha užitná261 m2
Druh objektuSamostatný
Plocha nemovitosti694 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná

Origo partneři v Praze 6

Stěhovací služby

Popis

Nabízíme vám zprostředkování prodeje výjimečné nemovitosti. Vila, koncipovaná jako dvougenerační, s garáží a zimní zahradou, o užitné ploše 261m², s pozemkem 700m², nacházející se v krásné, klidné, rezidenční lokalitě Prahy 6 - Dejvicích, na Babě, by rozhodně neměla uniknout vaší pozornosti. Byla postavena v letech 1937 - 1940 podle plánů Akademického architekta Josefa Gruse. Má dvě nadzemní podlaží a dva samostatné vchody. V 2. NP je možno projít z jedné části do druhé (průchod lze uzavřít).

Dispozice obou částí vily jsou zrcadlově stejné. Rozdílem je zimní zahrada, do které je přímý vstup pouze z jedné 1/2 domu. Z druhé 1/2 domu do ní lze vstoupit přes zahradu.

Dispozice
1. NP
Obývací pokoj 30m² se vstupem do zimní zahrady 24m², kuchyně 7,5m², wc, špajz, technická místnost, předsíň, veranda, komora.
Obývací pokoj 30m², kuchyně 7,5m², wc, špajz, koupelna, předsíň, veranda.

2. NP
Ložnice 12,3m², šatna 10m², pokoj 12,4m², koupelna s wc 10m², chodba 7m².
Ložnice 22m², pracovna 12,4m², koupelna s wc 10m², chodba 7m².

Kuchyně jsou kompletně vybavené vestavěnými spotřebiči. Kuchyň v levé části domu má podlahové vytápění. Na podlahách jsou parkety a dlažba. V celém domě se nachází vestavěné skříně. Vytápění je plynovým kotlem. Každá 1/2 domu má samostatné vytápění, ohřev vody a svůj elektroměr. Zimní zahrada, kterou lze využívat celoročně, má screeningové rolety na el. ovládání, které přijdou vhod v parném létě, ale i vytápění, díky němuž si užijete příjemnou atmosféru v zimě. V celém přízemí jsou venkovní bezpečnostní rolety.

Konstrukce domu je zděná, s plochou zateplenou střechou. Vila byla průběžně rekonstruována. V r. 1970 byla přistavěna garáž o vel. 16m². Garážová vrata Alupro jsou z r. 2016. Nové betonové podlahy a parkety pochází z r. 2000. V letech 2015-2018 byly předělány koupelny a wc, a byly udělány nové omítky. V r.1996 došlo k výměně oken. Ta pak byla v r. 2022 zateplená. V neposlední řadě v r. 2023 proběhla rekonstrukce elektřiny.

Lokalita vily je naprosto jedinečná. Osada Baba je známá funkcionalistickými vilami, které se zde nachází. Jedná se o rezidenční oblast s veškerou infrastrukturou, obklopenou zelení. Najdete zde množství restaurací a kaváren, v blízkém okolí několik obchodů, MŠ, ZŠ i SŠ, a to včetně těch zahraničních, jako např. Riverside International School of Prague, International School of Prague či Prague Britisch Internationl School. Sportovní vyžití nabízí stadion Juliska, vycházky do přilehlé zeleně na Babě, či do Šáreckého údolí.

Dopravní obslužnost MHD zajišťuje autobus. Ze zastávky Matějská, vzdálené 2 min. od domu, se dostanete na metro Bořislavka za 9 min. Ze vzdálenější zastávky, U Matěje, 9 min. chůze od domu, vás autobus dopraví na metro Hradčanská za 11 min. Příjemným bonusem je vzdálenost od letiště. Cesta autem vám potrvá 20 min.

Přijďte se podívat na tuto krásnou nemovitost s příjemnou zahradou v jedné z nejhezčích lokalit Prahy. Těším se na viděnou s vámi, vaše makléřka Zdenka Chloubová

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Praze 6.