Prodej bytu 1+1, Karlovy Vary, Fibichova, 36 m2

Fibichova, Karlovy Vary, Stará Role

1 790 000 Kč
/za nemovitost
včetně provize, včetně právního servisu
Hypotéka od 8 531 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaFibichova, Karlovy Vary, Stará Role
ID03129
StavbaPanelová
Stav objektuDobrý
Plocha užitná36 m2
Patro5.
VybavenoČástečně
Druh objektuV bloku
Lokalita objektuKlidná část obce
VlastnictvíOsobní
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
Elektřina230V
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníÚstřední dálkové
KomunikaceAsfaltová
DopravaSilnice, MHD
Sklep
Výtah

Origo partneři v Karlových Varech

Popis

Nabízíme ve výhradním zastoupení prodávajícího elegantní byt 1+1 v os. vlastnictví ve 4.p. panelového domu s výtahem ve Staré Roli, Fibichova ul.
Útulný, čistý byt o celk. ploše 36,5 m2 (vč. sklepní kóje 1,2m2) sestává z příchozí chodby se vstupem do koupelny s WC, do kuchyně (12,1 m2) vybavené sklokeramickou duo varnou deskou, ledničkou i pračkou. Z kuchyně se pak vchází do pokoje (17,7 m2) se zánovní obývací stěnou. Plastová okna obou místností jsou orientována na západ s příjemným podvečerním sluncem. Stará Role jako městská část Karlových Var je vyhledávanou lokalitou k bydlení kvůli své vynikající infrastruktuře a častým spojením s centrem MHD. Nedaleko domu se nachází prodejna potravin Penny, JYSK, pouhé 2 zastávky pak najdeme poštu, lékárnu, ZDŠ i mateřskou školu a dále mnoho dalších obchodů a služeb. Dům, kde se byt nachází, je zateplen s novější fasádou, novými vchodovými dveřmi i schránkami a výtahem odpovídajícím normám EU. Byt napojený na dálkové vytápění a ohřev vody je vhodným bydlením jak pro seniory, tak i startovacím dostupným bydlení pro mladé lidi, zároveň je možné jej pořídit jako investici, v posledních 5 letech byl dlouhodobě pronajat slušným nájemcům. Neváhejte proto s jeho koupí.
FO + FS pro 2 osoby činí 3 800,- Kč měsíčně

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 1+1 v Karlových Varech.