Prodej rodinného domu, Pečky, Zahradní, 201 m2

Zahradní, Pečky

13 500 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 64 337 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaZahradní, Pečky
ID0030
StavbaDřevěná
Stav objektuNovostavba
Plocha užitná201 m2
Typ objektuPřízemní
Lokalita objektuKlidná část obce
Podlahová plocha201 m2
Plocha nemovitosti874 m2
Třída energetické náročnostiB - Velmi úsporná
Garáž

Origo partneři v Pečkách

Popis

Exkluzivně nabízím vícegenerační nízkoenergetický bungalov, který je rozdělen na dvě samostatné bytové jednotky 4kk a 2kk s vlastním vstupem. Jedná se o dřevostavbu v energetické třídě B, takže náklady na provoz domu jsou velmi nízké. Dům byl postaven v roce 2017.

Byt 4kk má celkovou užitnou plochu 142 m2 a tvoří zádveří o velikosti 6,4 m2, prostornou chodbu o velikosti 15,5 m2, koupelnu 7,5 m2 s rohovou vanou, sprchovým koutem, wc, dvoj umyvadlem. Dále je zde další samostatné wc, dva pokoje o velikosti 12,2 m2, třetí velký pokoj o velikosti 23,6 m2, prostorný obývací pokoj s plně vybavenou kuchyňskou linkou o velikosti 33,5 m2. Na kuchyňskou linku navazuje samostatná spíž 2,5 m2. Přímo z obývacího pokoje vstoupíte na zastřešenou terasu s posezením, grilem a výhledem na bazén a do zahrady. V domě nesmí chybět technická místnost s elektrokotlem (18kw) o velikosti 2,5 m2 a prostorná garáž 24,6 m2, kam se vejde auto, motorka, kola, atd. Pokud Vám i přes to nebude stačit úložný prostor, jistě oceníte půdu a zahradní domek.

Byt 2kk pro Vaše rodiče, děti nebo návštěvy má celkovou plochu 39 m2 a tvoří zádveří o velikosti 5,8 m2, koupelnu se sprchovým koutem, wc, umyvadlo, pračkou o velikosti 4,3 m2, ložnici o velikosti 10,3 m2 a obývací pokoj s kuchyňskou linkou o velikosti 18,4 m2.



Pozemek kolem domu má 604 m2. Přímo z obývacího pokoje je vstup na zastřešenou terasu, odkud máte výhled na krásnou udržovanou zahradu s bazénem. Můžete tedy v klidu grilovat a přitom dohlížet na Vaše děti, které si hrají.



Plot kolem domu zajištuje soukromí. Na pozemku jsou k dispozici ještě 2 parkovací stání. Vjezd vozidly na pozemek za pomocí elektrických vrat.



Voda i odpad obecní. Přípojka plynu na pozemku, dle potřeby lze připojit do domu.



Velké Chvalovice jsou součástí města Pečky, kde najdete veškerou občanskou vybavenost a přitom jste na klidném místě uprostřed přírody a čistého vzduchu, kde se Vaší rodině bude žít skvěle. V Pečkách najdeme školku i školu, restaurace, obchody a také vlakovou zastávku. Vlakem se dostanete do Pražských Běchovic za 32 minut, na Masarykovo nádraží za 50 minut a pokud pojedete autem, tak jste na Černém mostě na Metru za 28 minut po D11.

Další informace najdete na mých internetovým stránkách.

Budu se těšit na prohlídce.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Pečkách.