Pronájem bytu 4+kk, Pardubice, V Ráji, 350 m2

V Ráji, Pardubice - Zelené Předměstí

29 000 Kč
/za měsíc
+ energie a služby (4.500,-Kč)
Získejte výhodnou HYPOTÉKU Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaV Ráji, Pardubice - Zelené Předměstí
ID676
StavbaCihlová
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná350 m2
Lokalita objektuCentrum obce
VlastnictvíOsobní
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
Terasa

Origo partneři v Pardubicích

Popis

Pronájem luxusního bytu 4+kk (170 m2), z toho - byt (98 m2), terasa (16 m2), sklep 17 m2, chodba (12 m2), půda (30 m2). Dále je k dispozici a sdílená zahrada s pergolou a krbem (180 m2). Byt je umístěn v rodinném domě, do bytu se vchází společnou domovní chodbou, byt je oddělen vstupními dveřmi, za nimi se na chodbě nachází vestavěný botník a věšák, chodba o ploše 12 m2 se vstupem na zahradu, na chdobě lze umístit např. kola kočárek atp., z chodby je vstup i do vinného klenbového sklepu, o ploše 17 m2.

Samotný byt se nachází v 1.patře a má následující dispozici:
schodiště se střešním oknem, nočními led světly a dalším designovým osvětlením, schodišťová podesta 3m2.

Vstupní chodba s podlahovým topením o ploše 5,5 m2, zde je umístěno výklopné schodiště na půdu, šatna1 1,9 m2, se světlíkem do schodišťového prostoru, šatna2 5,0 m2, obývací pokoj 31m2, s krbovými kamny, jídelnou, se vstupem na terasu, kuchyňská linka s vestavěnými spotřebiči zn. Siemens a Liebherr, pokoj1 10m2, otočen do ulice, pokoj2 17,8m2, se vstupem do koupelny, pokoj3 13,1m2, se vstupem na terasu, pokoj3 je otočen na východní stranu, tzn. do zahrady, prostrorná koupelna s podlahovým topením 10,6 m2. Terasa je otočena na východní stranu, a má plochu 16m2, tuto terasu můžete v klidu užívat k nerušené relaxaci od jara do podzimu.

V bytě jsou luxusní dřevěné dubové podlahy, designové dveře, kuchyňská linka a nábytek na míru.
V každém pokoji je klimatizace/topení, tepelné čerpadlo vzduch-vzduch, zn. Mitsubishi.
Byt má samostatný elektroměr a vodoměr.
Centrum města 1 km, veškerá občanská vybavenost je v docházkové vzdálenosti. tj. škola, školka, Billa, Penny, čerpací stanice atp. Jedná se o Luxusní-nadstandartní bydlení kousek od centra města. S rychlým napojením na rychlostní silnici R37, 1 km od domu je sjezd na R37 (u Parama). Doporučujeme prohlídku. ID 86224.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky pronájmu bytů 4+kk v Pardubicích.