Prodej chaty, Lomnice nad Popelkou, Stará Lomnice, 30 m2

Stará Lomnice, Lomnice nad Popelkou

1 957 000 Kč
/za nemovitost
provizi hradí prodávající
Hypotéka od 9 326 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaStará Lomnice, Lomnice nad Popelkou
ID59591
StavbaDřevěná
Stav objektuNovostavba
Plocha užitná30 m2
Typ objektuPatrový
Druh objektuSamostatný
VlastnictvíOsobní
Plocha budovy25 m2
Plocha nemovitosti250 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
Elektřina230V
OdpadJímka
TopeníLokální tuhá paliva
TelekomunikaceTelefon, Satelit, Kabelové rozvody
DopravaVlak, Silnice, Autobus
VodaMístní zdroj vody
Terasa

Origo partneři v Lomnici nad Popelkou

Rekonstrukce

Úklidové služby

Popis

Hledáte ideální místo pro rekreaci? Nabízíme k prodeji moderní chatku, která se právě staví a bude připravena k nastěhování v květnu 2025. Chatka bude dokončena v moderním stylu s kompletním zázemím a krásnou zahradou na vlastním pozemku o velikosti 250 m². Zastavěná plocha činí 25 m² a užitná plocha 30 m², což poskytuje ideální prostor pro pohodlné bydlení.

Chatka je navržena s důrazem na moderní a pohodlné bydlení, přičemž veškeré vybavení splňuje nejvyšší standardy. K dispozici je kvalitní zateplení, které zajistí komfort po celý rok, a kompletní vnitřní rozvody elektřiny, vody a odpadu, které umožní okamžité užívání chatky. V obývacím prostoru najdete kamna, která nejen vytvoří příjemnou atmosféru, ale i dostatečně vytopí celý interiér. Přízemí chatky bude pokryto elegantní podlahovou krytinou z dubu, která nejen skvěle vypadá, ale je i odolná a snadno udržovatelná. V moderní koupelně a připravené kuchyni budete mít vše potřebné pro pohodlný pobyt. Exteriér doplňuje prostorná terasa a stylová pergola, které poskytují ideální místo pro venkovní posezení s výhledem na zahradu. Pro odpadní vody je zajištěna jímka, takže chatka je plně soběstačná.

Financování je velmi výhodné. Pro zahájení koupě stačí složit 20 % z kupní ceny a zbytek doplatíte až po dokončení stavby. To vám poskytne flexibilitu a klid při zajišťování financí.

Pro více informací a rezervaci nás neváhejte kontaktovat! Tato nabídka je omezená, tak neváhejte a zajistěte si svůj kousek klidu v přírodě.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje chat v Lomnici nad Popelkou.