Prodej bytu 3+1, Urbanización La Zenia, Španělsko, 67 m2

Urbanización La Zenia, Španělsko

4 017 145 Kč
/za nemovitost

Parametry bytu

AdresaUrbanización La Zenia, Španělsko
IDCM9396
StavbaSkeletová
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná67 m2
VlastnictvíOsobní
Terasa

Origo partneři

Popis

Pěkný (penthouse) apartmán ve velmi žádané rezidenční oblasti Playa Flamenca – Costa Blanca jih. Apartmán je v pěší vzdálenosti od pláže a jen kousek od nákupního centra Zenia Boulevard a od vynikajících golfových hřišť!

Nemovitost je součástí luxusního uzavřeného komplexu ‚El Rincon‘. Majitelé mohou využívat 2 společné bazény a profesionálně udržované zahrady, komplex má výtah a společné parkování (parkovací místo určené pro tento apartmán je kryté).

Obytná plocha apartmánu zahrnuje velký otevřený obývací pokoj s jídelnou, který vede do dobře vybavené kuchyně s dostatkem pracovního prostoru a úložných skříněk.

Dále jsou zde 2 dvoulůžkové ložnice (každá s vlastní koupelnou s podlahovým vytápěním) a s vestavěnými skříněmi.

Obývací pokoj i hlavní ložnice mají velké terasové dveře, které vedou na nadprůměrně velkou sluneční terasu s výhledem na společný bazén a zahrady a která je ideálním místem pro odpočinek a relaxaci !

Venkovní schody vedou na úžasné soukromé střešní solárium, kde je velká sluneční markýza a úchvatný výhled na Playa Flamenca a Středozemní moře!

Nemovitost je nabízena zařízená (dle nabídky) včetně špičkového vybavení a klimatizace.

V docházkové vzdálenosti je široká škála služeb a občanské vybavenosti spolu s výběrem barů a restaurací, obchodních center, sportovního centra, autobusových zastávek a sobotní trh Street.

Měsíční poplatek za služby 60 eur.

Playa Flamenca je přímořské letovisko ležící na pobřeží Orihuela Costa, je zde celá řada služeb a vybavení a je kousek od mnoha fantastických golfových hřišť, například Las Ramblas, Villamartin Campoamor a La Colinas.

Letiště Alicante a Murcia Covera jsou vzdáleny pouhých 40–45 minut jízdy.

Při prohlídce této nemovitosti Vás bude doprovázet náš česky mluvící spolupracovník, který se Vám bude věnovat po celou dobu návštěvy Španělska.
Zajistíme Vám dopravu z letiště do místa ubytování a zpět.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 3+1.