Prodej bytu 4+kk, Zlín, Kamenná, 169 m2 (ID: 1447684)

Kamenná, Zlín

11 900 000 Kč
/za nemovitost
Cena včetně provize a právních služeb
Hypotéka od 56 712 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaKamenná, Zlín
StavbaCihlová
Stav objektuDobrý
Plocha užitná169 m2
VlastnictvíOsobní
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
Terasa

Origo partneři v Zlíně

Popis

Nabízím Vám ke koupi mezonetový byt o nadstandardní výměře 169m2, na ulici Kamenná, čtvrť Lazy, Zlín. Byt se nachází ve třetím patře cihlového domu bez výtahu.

Bytová jednotka byla r. 2000 v podkroví domu nově vybudována a je jedna z mála, která jako jeden byt zabírá půdní vestavbu celého domu . Při této realizaci byla zrekonstruována celá střecha, včetně krovů, nadezdívky i komínů a nového schodiště do třetího patra.

Dispozice bytu:

I.NP o výměře 123m2 má prostornou vstupní chodbu; šatnu; technickou místnost s toaletou, připojením na pračku a plynovým kondenzačním kotlem, který zajišťuje ohřev vody i vytápění; prostornou koupelnu s vanou, sprchovým koutem včetně parní sauny; ložnici; obývací pokoj s kuchyňským koutem; krbovou část; pracovní prostor a dva vstupy na terásku.

Ve II.NP o výměře 39m2 se z podesty vstupuje do dvou neprůchozích pokojů a koupelny se sprchovým koutem, umyvadlem a toaletou.

Bytová jednotka je orientována na všechny světové strany, náleží k ní sklep o výměře cca. 8m2.

Za domem se můžete realizovat na zaužívané zahrádce. Parkování je možné přímo u domu.

Byt je v dobrém stavu - velkou výhodou je vlastní vytápění a ohřev vody, stupačky jsou do bytu vyvedeny samostatně, elektroinstalace v mědi, okna plastová s izolačním dvojsklem včetně žaluzií; podlahy - dlažby a lamino, krb s výsuvným skleněným krytem, kuchyňská linka včetně spotřebičů (keramická varná deska a elektrická trouba, lednice, mrazák, myčka, dřez s drtičem odpadů, digestoř); klimatizace; v roce 2022 byla provedena kompletní rekonstrukce koupelny - podlahové vytápění, vana se zařízením pro léčení a rehabilitaci barevným světelným zdrojem a s hydromasáží, sprchový kout s parní saunou, k dispozici lednice, dvě umyvadla a zrcadlo s funkcí proti mlžení, vyhřívaná toaleta s bidetem.

Měsíční náklady na bydlení činí 2.954Kč (včetně příspěvku na opravy domu) při počtu jedné osoby plus zálohy na elektřinu (E.ON) ve výši 2.370Kč a plyn (E.ON) ve výši 2.290Kč.

Bytový dům se nachází v širším centru města, přitom v klidné části, obklopen zelení a v blízkosti lesa. V pěší dostupnosti je kompletní občanská vybavenost (zastávka MHD, škola, školka, obchody, restaurace), obchod pár minut od domu.

Energetická náročnost třídy G je uvedena dočasně, po aktuálním vyhotovení bude upřesněna.

Ráda Vás uvítám na osobní návštěvě tohoto zajímavého bytu, prohlídky je možné sjednat na uvedeném telefonním čísle nebo emailem.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 4+kk v Zlíně.