Prodej bytu 2+kk, Znojmo, Pražská, 48 m2

Pražská, Znojmo

3 590 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 17 109 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaPražská, Znojmo
IDMZ24054
StavbaCihlová
Stav objektuPo rekonstrukci
Plocha užitná48 m2
Patro2. z 4
VybavenoAno
Druh objektuV bloku
Lokalita objektuCentrum obce
VlastnictvíOsobní
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
TopeníÚstřední plynové
KomunikaceAsfaltová
TelekomunikaceInternet
DopravaSilnice, MHD, Autobus
Sklep

Origo partneři v Znojmu

Popis

Nabízíme k prodeji byt 2+kk po kompletní rekonstrukci s podlahovou plochou 48 m2, situovaný v horní části města Znojma na ulici Pražská. Byt se nachází ve 2. nadzemním podlaží udržovaného cihlového domu, který má vlastní dvůr, jenž poskytuje přístup na dětské a workoutové hřiště.

Rekonstrukce bytu byla provedena velmi kvalitně a byt se prodává včetně veškerého vybavení, jak můžete vidět na přiložených fotografiích. Vytápění bytu je zajištěno vlastním plynovým kondenzačním kotlem, což zaručuje nízké náklady na energie.

Dispozice bytu je velmi funkční a slunná. Prostorná chodba s oknem umožnila umístění kuchyňské linky s výhledem do dvorní části domu. Koupelna je velkoryse řešena s prostornou rohovou vanou, dále je zde samostatná toaleta a menší šatní místnost. Obývací pokoj s jídelním koutem je orientován do ulice Pražská a navazuje na opravdu prostornou ložnici. K bytu náleží také sklep.

Lokalita v blízkosti centra města Znojma zaručuje veškerou občanskou vybavenost a pohodlí.

Pro více informací nebo prohlídku bytu neváhejte kontaktovat našeho makléře. Samozřejmostí je také profesionální přístup našeho finančního specialisty, který vám rád navrhne řešení šité na míru vašim potřebám.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 2+kk v Znojmu.