Prodej rodinného domu, Staré Město, Horní, 137 m2 (ID: 1448113)

Horní, Staré Město

2 990 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 14 249 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

Náklady na bydlení7000
AdresaHorní, Staré Město
ID0431
StavbaCihlová
Stav objektuDobrý
Plocha užitná137 m2
Typ objektuPatrový
Lokalita objektuKlidná část obce
Plocha nemovitosti521 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná

Origo partneři v Starém Městě

Finance a pojištění

Finance a pojištění

Miluše Vinterová

Exkluzivní odborník pro region, který Vám rád pomůže vyřešit financování. Neváhejte jej nezávazně poptat a zjistěte možnosti, které jsou aktuálně na trhu. Vše příjemně, s ochotou a plnou odborností.

Vyberte si z dalších služeb v okrese

Popis

Představte si místo, kde můžete začít novou kapitolu svého života nebo si vytvořit dokonalý únik od městského shonu. Ve Starém Městě pod Sněžníkem na vás čeká rodinný dům, který vás nadchne svou atmosférou a možnostmi. Tento dům v zachovalém stavu je připraven na rekonstrukci podle vašich představ, což vám umožní vytvořit si domov přesně takový, jaký jste vždy chtěli.

Dům je umístěn na malebném pozemku o výměře 521 m² a nabízí dispoziční řešení 4+1. Užitná plocha domu je 137 m², k tomu navíc sklep o velikosti 34 m², terasa 8 m² a půda s plochou 71 m². V domě je zavedena obecní kanalizace, vodovod a elektřina. Vytápění zajišťuje automatický kotel na tuhá paliva, což vám poskytne komfort a úsporu nákladů. Pokoje jsou vybaveny plastovými okny s trojskly, která zajišťují tepelnou izolaci a klid. Na chodbě jsou okna s dvojskly. V obývacím pokoji je připravena instalace pro krbová kamna, která vnesou do vašeho domova teplo a kouzlo praskajícího ohně.

Tento dům však není jen perfektním místem pro bydlení, ale představuje také výjimečnou investiční příležitost. Díky své poloze v turisticky atraktivní oblasti Jeseníků je ideální pro ty, kteří hledají způsob, jak zhodnotit své prostředky. Oblast je velmi vyhledávaná turisty, kteří sem přijíždějí za krásami přírody, sportovními aktivitami a relaxací. Dům lze snadno přeměnit na penzion či apartmány pro krátkodobé pronájmy, čímž získáte stabilní a lukrativní příjem.

Lokalita domu je jako stvořená pro milovníky přírody a aktivního života. Jen 5 minut autem od domu se nachází Horský park Králičák, kde si každý najde to své – horskou turistiku, lyžování, adrenalinové traily, enduro, lanovou a bobovou dráhu nebo jen klidné místo na relaxaci. Pokud hledáte ještě větší dobrodružství, Horský resort Dolní Morava, vzdálený pouhých 20 minut jízdy, vám nabídne nezapomenutelné zážitky. V okolí jsou také menší, ale kouzelné areály jako Ramzová, Paprsek a Kunčice. Pro chvíle klidu a krásné výhledy můžete navštívit rybník Úžas nebo Dalimilovu rozhlednu, která vás okouzlí panoramatem Jeseníků.

Staré Město pod Sněžníkem vám nabízí potřebnou občanskou vybavenost – potraviny, restaurace, vlakové nádraží a sportovní areál jsou na dosah ruky. Další služby najdete v nedalekých Hanušovicích, vzdálených jen 11 km.

Tento dům je příležitostí pro ty, kteří hledají nejen střechu nad hlavou, ale místo plné možností a krásných zážitků. Přijďte se přesvědčit, že právě tady může začít váš nový příběh nebo investiční úspěch.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Starém Městě (okr. Šumperk).