Prodej bytu 2+1, Zlín, Lorencova, 54 m2

Lorencova, Zlín

3 250 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 15 489 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaLorencova, Zlín
IDN00036
StavbaCihlová
Stav objektuPřed rekonstrukcí
Plocha užitná54 m2
VlastnictvíOsobní
Podlahová plocha54 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná

Origo partneři v Zlíně

Popis

Exkluzivně Vám nabízím originální byt v Lorencově ulici v centru Zlína. Byt se nachází v udržovaném bytovém domě z 50. let 20. stol. Je umístěn v 6. nadzemním podlaží s okny směřujícími na východ a na jih s výhledem na Třídu Tomáše Bati a okolní zástavbu.

Na podlahové ploše 54 m² naleznete prostorný obývací pokoj a  ložnici, oba orientované na jižní stranu, kuchyň, koupelnu s WC orientované na východ a chodbu. Stylovost bytu podtrhují zachovalé parketové podlahy v obývacím pokoji a ložnici, zánovní dřevěná okna a původní nábytek, který je v případě zájmu součástí prodeje. Byt je v původním, udržovaném stavu, před rekonstrukcí. Velkou výhodou je, že současně nabízím i vedlejší byt 1+1, oba byty lze v rámci rekonstrukce propojit a vytvořit byt o dispozici 4+1. K bytu náleží prostorná sklepní kóje.

Dům je zateplen a má novou střechu a úplně novou fasádu. Vnitřní dvůr se zelení nabízí několik parkovacích míst pro rezidenty a rodiny s dětmi ocení dětské hřiště před domem, které nabízí bezpečný prostor pro hry.

Byt je v osobním vlastnictví, v domě je fungující SVJ s nízkými měsíčními poplatky. 

Okolí bytu nabízí kompletní občanskou vybavenost včetně základní školy, školky, lékaře, úřadů, obchodů, restaurací a hřišť. Za kulturou můžete do Městkého divadla a nebo multikina v obchodním centru Zlaté Jablko. Na Nám. Míru v centru Zlína jste za 7 min. pěšky a nejbližší zastávky MHD jsou vzdáleny 5 min. chůze.

Průkaz energetické náročnosti budovy nebyl dodán, proto uvádím třídu G.

Pokud Vás tento originální byt zaujal a hledáte klidné bydlení v centru Zlína, tak mě neváhejte kontaktovat. Realitní služby i právní servis jsou zahrnuty v ceně. V případě zájmu o hypotéku Vás spojím se specialistou.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 2+1 v Zlíně.