Pronájem rodinného domu, Praha - Satalice, Kemrova, 141 m2

Kemrova, Satalice - Praha-Satalice

46 990 Kč
/za měsíc
vratná jistota, náklady na bydlení 2000 Kč (voda, odpad) + elektřina a plyn , poplatek za podnájem
Získejte výhodnou HYPOTÉKU Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaKemrova, Satalice - Praha-Satalice
IDN5416
StavbaCihlová
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná141 m2
VybavenoČástečně
Typ objektuPatrový
Druh objektuRohový
Lokalita objektuKlidná část obce
Plocha budovy70 m2
Podlahová plocha141 m2
Plocha nemovitosti315 m2
Plocha zahrady315 m2
Elektřina230V
TopeníLokální plynové
Garáž
Sklep
Terasa
Parkování

Origo partneři v Praze 9

Stěhovací služby

Popis

K dlouhodobému podnájmu nabízíme prostorný prosvětlený rodinný dům o dispozici 4+kk v klidné lokalitě Praha - Satalice. Disponuje podlahovou plochou 141 m2, praktickou garáží a zahradou o velikosti 315 m2, součástí které je altánek s posezením a dlážděná terasa.

V přízemí domu se nachází vstupní předsíň s toaletou, garáž se skladem a obývací pokoj s kuchyňským koutem. V prvním patře najdeme tři ložnice, dvě koupelny a dvě šatny.

Kuchyně disponuje lednicí, myčkou, elektrickou troubou, varnou deskou, mikrovlnnou troubou a digestoří. Obývací část je zařízena jídelním stolem. Ložnice jsou zařízeny šatními skříněmi. V primární koupelně najdeme rohovou vanu a pračku, v sekundární najdeme sprchový kout a sušičku.

Satalice jsou známé svým klidným a přátelským prostředím, které je ideální pro rodiny s dětmi nebo pro ty, kteří hledají únik od rušného městského života. Obec disponuje dobrým spojením s centrem Prahy i dalšími městskými částmi díky autobusové dopravě a nedaleké železniční stanici. Z železniční stanice Satalice se lze dostat na Hlavní nádraží v Praze během 20 minut. Najdete zde základní občanskou vybavenost, jako jsou obchody, školky, školy, sportovní zařízení a restaurace.


Domácí mazlíčci po vzájemné domluvě povoleni.
Dům je k nastěhování ihned.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!