Pronájem zemědělské usedlosti, Sobotka - Zajakury, 130 m2

Sobotka, Zajakury

6 000 Kč
/za měsíc
+ kauce - 24 000 Kč, + provize RK - 18 000 Kč, elektřina se přepisuje na nájemce
Získejte výhodnou HYPOTÉKU Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaSobotka, Zajakury
ID2126
StavbaSmíšená
Stav objektuPřed rekonstrukcí
Plocha užitná130 m2
VybavenoČástečně
Typ objektuPatrový
Druh objektuSamostatný
Lokalita objektuKlidná část obce
Plocha budovy196 m2
Plocha zahrady1106 m2
Elektřina230V, 400V
OdpadJímka, Trativod
TopeníLokální tuhá paliva, Lokální elektrické
KomunikaceZpevněná, Šotolina
DopravaSilnice, Autobus
VodaStudna
Garáž
Převod do OV

Origo partneři v Sobotce

Popis

Nabízím k pronájmu patrový rodinný dům před rekonstrukcí o dispozici 4+1 (130 m²) v malebné obci Zajakury, nedaleko Sobotky, jenž stojí na pozemku o celkové výměře 1 923 m².

V přízemí se nachází veranda, prostorná předsíň, obývací pokoj, kuchyně s jídelnou, spíž, koupelna s vanou a oddělené WC. V patře jsou dva pokoje, ložnice se vstupem na terasu a prostorná chodba. Na zahradě najdete skleník a venkovní sklep. K dispozici je také mnoho úložných prostor, včetně dvou garáží, dřevníku, chléva a prostorné půdy.

Vytápění je zajištěno akumulačními kamny nebo kamny na tuhá paliva v kuchyni, ohřev vody obstarává bojler. Voda je ze studny, ale městský vodovod je již v řešení a měl by být dokončen v průběhu několika měsíců.

Dům vyžaduje rekonstrukci, proto hledám zájemce, který se nebojí investovat do nemovitosti a přetvořit ji podle svých představ. Po dokončení rekonstrukce bude investovaná částka odečítána z nájemného, které bude po dohodě sníženo na polovinu (6 000 Kč/měsíc) po předem domluvenou dobu. Následně se nájemné vrátí na plnou částku 12 000 Kč/měsíc (bez energií).

Zbývající fotografie interiéru jsou k dispozici na vyžádání. Pokud máte zájem o prohlídku nebo další informace, kontaktujte mě.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky pronájmu zemědělských usedlostí v Sobotce.