Prodej rodinného domu, Cerhovice, Na Žlábkách, 101 m2

Na Žlábkách, Cerhovice

3 650 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 17 395 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaNa Žlábkách, Cerhovice
ID15485
StavbaSmíšená
Stav objektuPřed rekonstrukcí
Plocha užitná203 m2
Typ objektuPatrový
Lokalita objektuKlidná část obce
Podlahová plocha101 m2
Plocha nemovitosti446 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná

Origo partneři v Cerhovicích

Popis

Prodej staršího rodinného domu v obci Cerhovice. Dům stojí na pozemku o celkové velikosti 446 m2. Aktuální obytná plocha domu je 101m2 a podlahová plocha půdy je 102m2. Jedná se o jednopodlažní dům z roku 1945 s možností dalších úprav dle Vašich představ. Aktuální celková dispozici je 2+1 + vstupní hala. Dům disponuje velkou půdou, která vybízí k vybudování dalších pokojů a rozšíření stávající dispozice.
Vedlejší přístavek může sloužit jako dílna či kůlna na odkládání zahradního nářadí. Na něj pak může navazovat zahradní pergola, na kterou je tu místo jako dělané.
Dům je napojen na inženýrské sítě - voda, elektřina, kanalizace. Plynová přípojka je dovedena na hranici pozemku.
V obci najdete úřad, školku a školu. Další vybavenost najdete v blízkých Hořovicích nebo ve vzdálenějším Berouně či Plzni.

Z virtuální prohlídky a z fotografií si jistě všimnete prasklin v jedné ložnici. Na mých webových stránkách je umístěný znalecký posudek od statika, ve kterém se píše následující:
Stávající objekt má trhliny, které nejsou staticky nebezpečné. Doporučuji provedení sanací základu a následné vyspravení fasády, případně opatření fasádním pláštěm s perlinkou.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Cerhovicích.