Prodej bytu 3+1, Torrevieja, Španělsko, 68 m2

Torrevieja, Španělsko

6 772 950 Kč

včetně provize RK

Parametry bytu

AdresaTorrevieja, Španělsko
ID02664
StavbaSmíšená
Stav objektuVe výstavbě
Plocha užitná68 m2
VybavenoNe

Origo partneři

Popis

Tento krásný apartmánový komplex se nachází pouhých 700 metrů od krásné písečné pláže La Mata, v docházkové vzdálenosti je nákupní centrum s řadou obchodů a velkým supermarketem a restaurace.

Rezidenční komplex se skládá z celkem 362 apartmánů ve několika etapách, počínaje prodejem prvního bloku fáze I. s 50 luxusními apartmány se 2 ložnicemi a 2 koupelnami, terasami , 2 penthousy s terasou a velkou střešní terasou a panoramatickým výhledem na moře a okolí, se 3 ložnicemi a 2 koupelnami. V přízemí mají apartmány kromě terasy i vlastní zahradu.
Všechny apartmány mají velké terasy orientované na jihovýchod, většina z nich s výhledem na moře (kromě přízemí), s výhledem na společnou zeleň a bazény.

Tato plně uzavřená soukromá rezidence bude mít rozsáhlé zelené plochy se středomořskými zahradami, dva bazény pro dospělé, plážový bar, vířivku, posilovnu mezi oběma bazény a bazénem pro děti, také zónu pro kalanetiku, jogu, dětský koutek. Bazén v délce 400 metrů, společenský klub o to vše na rozloze 1,5 km2, kromě parkovací plochy pro každý apartmán.
V této oblasti se nachází také jedna z nejlepších státních škol ve Valencijském společenství.

Velikost tohoto apartmánu nacházejícího se ve 2. patře je 68m², skládá se ze 2 ložnic a 2 koupelen, kuchyně, obývacího pokoje a terasy, odkud je hezký výhled na moře.

Vybavení v ceně:
Kompletní klimatizace
Koupelny - sprchové zástěny, vaničky, zrcadla a osvětlení s led reflektory zabudovanými do podhledu.
Kuchyně - odsavač par, keramická varná deska, trouba, mikrovlnná trouba, osvětlení s led páskem na vysoké skříňce a led bodová světla na barovém pultu.
Vestavěné skříně
Elektrické žaluzie v oknech v ložnicích a obývacím pokoji.
Vyhrazené parkovací místo v soukromé části urbanizace.

Ceny všech apartmánů v komplexu:
Přízemí – od 255.000€ – bez výhledu na moře
1. patro – od 270.000€ – výhled na moře
2. patro – od 280.000€ – výhled na moře
3. patro – od 290.000€ – výhled na moře
Penthouse se střešním soláriem – od 510 000 €

Předání nemovitosti je plánováno na duben 2025.

Při koupi tohoto luxusního bytu pro Vás máme slevu na ubytování v hotelu v Gran Alacant.

V ceně nemovitosti je již zahrnuta provize. V ceně nemovitosti není zahrnuta DPH ve výši 10% z kupní ceny novostavby, dále cca 1% z kupní ceny za právní služby a cca 2.5% za služby notáře + katastr.

Pro jakékoliv další informace a případnou prohlídku nemovitosti nás prosím neváhejte s důvěrou kontaktovat, rádi Vám nabídneme individuální přístup a službu vyhledání nemovitosti dle Vašich přání a preferencí.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 3+1.