Prodej bytu 3+1, Pag, Chorvatsko, 57 m2

Pag, Chorvatsko

5 159 307 Kč

včetně DPH, + provize RK, včetně právního servisu

Parametry bytu

AdresaPag, Chorvatsko
ID02749
StavbaSmíšená
Stav objektuNovostavba
Plocha užitná57 m2
VybavenoNe

Origo partneři

Popis

Ostrov Pag - Apartmán S3 s nádherným výhledem a pouze 150m od moře.

Nabízíme na prodej okouzlující apartmán s jedním z nejkrásnějších výhledů na celé pobřeží. Vstupními dveřmi bytu se vchází do chodby, kde se při pohledu zprava doleva nachází ložnice, koupelna a druhá ložnice. Všechny 3 pokoje jsou orientovány na východní a jižní Velebit. Na konci chodby se po levé straně vchází do obývacího pokoje, kuchyně a jídelny a dále se vychází na prostornou krytou terasu o celkové ploše 13,22 m². Terasa nabízí naprosto nádherný výhled na modré Jaderské moře, ostrov Pag a průchod Paška vrata a Velebit, kde z terasy můžete vidět nejznámější atrakce Velebitu, jako jsou kaňony Mala a Velika Paklenica, Sveto Brdo nebo Bojin Kuk.

Byt se bude skládat z plně vybavené koupelny s bidetem, 12 cm izolace z polystyrenu a kamenné vlny, multisplitové klimatizace s jednou venkovní jednotkou a jednou vnitřní jednotkou pro každý pokoj, PVC truhlářských výrobků s moskytiérami a hliníkovými žaluziemi, která zajistí snadné udržování teploty po celý rok. V ložnicích budou dřevěné podlahové krytiny, ve zbytku bytu bude keramická dlažba, na balkóně bude prosklený plot, který vám nebude bránit ve výhledu. Nutno podotknout, že byt bude vybaven dveřmi proti vloupání a domácím telefonem, které vám dodají další pocit bezpečí. K bytu dále náleží úložný prostor v přízemí a bude mít jedno parkovací stání.

Pag je město na stejnojmenném ostrově. Ostrov je známý svými tradičními atrakcemi, jako je sýr, krajka nebo jehněčí maso, ale také jednou ze 3 solných pánví v Chorvatsku, která se nachází ve městě Pag. Je také známé pro své čisté, skryté pláže, ale také pro svůj párty styl na oblíbené pláži Zrće, vzdálené asi 15 minut jízdy. A pokud by toho ostrova nestačilo, do hodiny jízdy jsou 3 národní parky, několik přírodních parků, desítky malých kouzelných vesniček a kilometry pobřeží, které čekají na objevení.

V ceně této nemovitosti není zahrnuta provize zahraniční agentuře ve výši 3% z kupní ceny nemovitosti (+ DPH 25% z této provize) a dále 3% daň z převodu státu.

Pro jakékoliv další informace a případnou prohlídku nemovitosti nás prosím neváhejte kontaktovat, rádi Vám nabídneme individuální přístup a službu vyhledání nemovitosti dle Vašich přání a preferencí.

Veškerou nabídku našich nemovitostí najdete na našich stránkách.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 3+1.