Prodej ubytování, Čiovo, Chorvatsko, 60 m2

Čiovo, Chorvatsko

5 894 975 Kč

včetně DPH, + provize RK, včetně právního servisu

Parametry nemovitosti

AdresaČiovo, Chorvatsko
ID02851
StavbaSmíšená
Stav objektuVe výstavbě
Plocha užitná60 m2

Origo partneři

Popis

Exkluzivně na trhu. Prodej bytu ve výstavbě v atraktivní lokalitě ostrova Čiovo s výhledem na moře.

Rozkládá se na celkové hrubé ploše 60,80 m², přičemž obytná část zaujímá 51,94 m².

Prostorová dispozice bytu v prvním patře zahrnuje otevřený prostorový koncept kuchyně, jídelny a obývacího pokoje vedoucího na prostorný balkon, dále dvě ložnice, koupelnu a komoru.
Jedinečnou výhodou tohoto apartmánu je krásný výhled na moře a balkon o velikosti 9,80 m², který nabízí možnosti užít si slunečné dny a relaxovat venku.

Všechny prostory jsou pečlivě naplánovány a půdorysy připojené k inzerátu poskytují podrobný náhled na uspořádání a rozlohu jednotlivých místností.

Na zahradě se nachází bazén o velikosti 34,40 m², který je k dispozici všem nájemcům objektu.

Nenechte si ujít příležitost stát se majitelem tohoto mimořádného bytu, jehož dokončení výstavby je plánováno na květen 2025.
K bytu náleží jedno parkovací místo.

Vzdálenost od moře: 150m
Vzdálenost od centra: 150m

Okrug Gornji se nachází na jihozápadním pobřeží Čiova. V srdci Okrug Gornji leží jeho krásná pláž, která se táhne podél křišťálově čistého Jaderského moře. Tato idylická oáza na ostrově Čiovo nabízí dokonalé spojení relaxace, dobrodružství a kultury, díky čemuž je neodolatelnou destinací, kterou si zamilujete.

Nabízíme Vám možnost financování při koupi nemovitostí.

V ceně této nemovitosti není zahrnuta provize zahraniční agentuře ve výši 3% z kupní ceny nemovitosti (+ DPH 25% z této provize) a dále 3% daň z převodu státu.

Pro jakékoliv další informace a případnou prohlídku nemovitosti nás prosím neváhejte kontaktovat, rádi Vám nabídneme individuální přístup a službu vyhledání nemovitosti dle Vašich přání a preferencí.

Veškerou nabídku našich nemovitostí najdete na našich stránkách.

Makléř

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje ubytování.