Prodej rodinného domu, Zlarin, Chorvatsko, 168 m2

Zlarin, Chorvatsko

17 395 850 Kč

včetně DPH, + provize RK, včetně právního servisu

Parametry domu

AdresaZlarin, Chorvatsko
ID02917
StavbaSmíšená
Stav objektuDobrý
Plocha užitná168 m2
VybavenoAno
Druh objektuSamostatný
Plocha nemovitosti830 m2

Origo partneři

Popis

Objevte ráj na ostrově Zlarin.
Na ostrově Zlarin, neobjeveném klenotu našeho pobřeží, nedotčené přírody a mimořádně bohatého kulturního a historického dědictví, se nachází tato unikátní kamenná vila na prodej, která Vás opravdu okouzlí.

Poloha vily je pouhých pár metrů od pláže, můžete doslova vkročit od branky zahrady do moře.

Vila je spojením luxusu a jedinečnosti v moderní výstavbě, která dokázala zachovat středomořskou atmosféru.

Se svými 168 m² je vila rozdělena na dvě samostatné jednotky, každá se samostatným vchodem, což zaručuje naprosté soukromí. První jednotka má krásnou, prostornou krytou terasu s kouzelným výhledem na moře.
Kuchyně, jídelna a obývací pokoj jsou skvěle navrženy a nabízejí také nádherný výhled, zatímco dvě elegantně zařízené ložnice a koupelna doplňují tento nádherný příběh.
Druhá jednotka je stejně výrazná, počínaje krytou terasou, která vede do kuchyně a obývacího pokoje, zdobená spoustou vynikajícího vkusu, schody, které zdobí prostor, vedou do prvního patra, kde jsou dvě okouzlující ložnice a koupelna. Zvláštností této jednotky je výstup na střešní terasu s pergolou, která nabízí nepopsatelný výhled na moře a město Zlarin.

K dispozici je velký úložný prostor, dobře vybavená prádelna, žehlírna a prádelna, dále letní kuchyně a gril. A v horní části zahrady je další zděný gril s levandulí.
Kvalita stavby je výborná, stěny jsou 50cm široké s izolací (kámen, polystyren 10 cm, cihla), nová střecha, v přístřešcích jsou instalovány tavelony (cihla 80 cm x 25 cm a tloušťka 6 cm), as také potrubí, Benkovac kámen, dno lodi (modřín), bio nádrže (kanalizace), ochrana před větrem na terase, který se snáší v chladných dnech, a výhled na moře zůstává neomezený.

Vše je perfektně zařízeno a navrženo, pozornost byla věnována každému detailu a vše zůstává ve vile (spotřebiče, vybavení, nové matrace, nádobí, ložní prádlo).

Vše je zrekonstruováno a udržováno, protože majitelé si na léta najali domácího řemeslníka, který se o vše neustále stará a může pokračovat u budoucího majitele.

Vybudování komunikace nad vilou umožnilo přístup z horní i spodní strany, což umožňuje případné oddělení domů s přidruženými pozemky.

Zlarin zachoval klid svých obyvatel, protože na ostrově nejsou žádná auta.

Tato vzácná perla nemovitostí představuje perfektní příležitost pro dvě rodiny nebo atraktivní možnost turistického pronájmu, protože hosté se do tohoto ráje rádi vracejí.

Průkaz energetické náročnosti budovy (PENB): B

Nabízíme možnost financování při koupi nemovitostí.
V ceně této nemovitosti není zahrnuta provize zahraniční agentuře ve výši 3% z kupní ceny nemovitosti (+ DPH 25% z této provize) a dále 3% daň z převodu státu.

Pro jakékoliv další informace a případnou prohlídku nemovitosti nás prosím neváhejte kontaktovat, rádi Vám nabídneme individuální přístup a službu vyhledání nemovitosti dle Vašich přání a preferencí.

Veškerou nabídku našich nemovitostí najdete na našich stránkách.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!