Prodej bytu 2+1, Sozopol, Bulharsko, 121 m2

Sozopol, Bulharsko

4 011 200 Kč

včetně DPH, bez poplatků, + provize RK

Parametry bytu

AdresaSozopol, Bulharsko
ID02952
StavbaSmíšená
Stav objektuDobrý
Plocha užitná121 m2
VybavenoAno
VlastnictvíOsobní

Origo partneři

Popis

Příležitost - zařízený apartmán se dvěma terasami a panoramatickým výhledem na moře, pouze pár minut chůze od pláže.

Nabízíme Vám na prodej apartmány v krásném komplexu vil ve městě Sozopol s krásným výhledem na moře.
Tento apartmán (vila 25, vchod A, č. 7) se nachází ve 4. patře budovy a má rozlohu 122m². Skládá se z jedné prostorné ložnice, obývacího pokoje a kuchyně s jídelnou.
K bytu náleží dvě terasy.
Byt je vybaven veškerým nábytkem, vše je pečlivě zařízeno dle designerského projektu.
Celý areál je střežen videodohledem.

Tento byt je ideální kombinací pro trávení léta a investiční koupí po zbytek roku.
Dlouhá pláž je vzdálena pěšky pouze několik minut.

V areálu naleznete dětská hřiště, tenisové kurty, několik bazénů, supermarkety a restaurace. Poblíž je parkoviště pouze pro klienty komplexu, v samotném areálu je možný pouze pohyb bez automobilů (jezdí zde pravidelné linky elektroautobusů nebo golfové vozíky).
Roční poplatek za údržby a služby v celém areálu pro tento byt je 2.359€ - tento poplatek zahrnuje údržbu 5 velkých a 5 dětských bazénů, plavčíky, dopravu po areálu, security a videodohled, údržba zahrady (330 druhů stromů) a přilehlých prostor, non-stop recepci.

Sozopol je jedním z jedinečných míst, které vás vezme zpět svými historickými základy s působivou architekturou a archeologií. Okouzlí vás svými výhledy na pobřeží z útesů, zlatými plážemi a křišťálově čistou vodou. Žije tu necelých 4.000 obyvatel.
Letiště Burgas je vzdáleno 30min jízdy (33km).

Nenechte si ujít tuto příležitost realizovat své sny o bydlení u pobřeží Černého moře v jednom z nejhezčích měst Bulharska.

V ceně této nemovitosti není zahrnuta provize zahraniční agentuře a dále poplatky za notáře a daň, k inzerované ceně je nutno připočíst celkem cca 8% z kupní ceny nemovitosti.
Rezervace nemovitosti je 5% z kupní ceny nemovitosti.
V Bulharsku funguje rychlý proces koupě, v řádu dní, max. několika týdnů od rezervace, je tedy stále čas pořídit si nemovitost již na tuto sezonu.

Pro jakékoliv další informace a případnou prohlídku nemovitosti nás prosím neváhejte kontaktovat, rádi Vám nabídneme individuální přístup a službu vyhledání nemovitosti dle Vašich přání a preferencí.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 2+1.