Prodej bytu 2+kk, Zlaté písky, Bulharsko, 54 m2

Zlaté písky, Bulharsko

2 351 616 Kč

včetně DPH, bez poplatků, + provize RK

Parametry bytu

AdresaZlaté písky, Bulharsko
ID02958
StavbaCihlová
Stav objektuNovostavba
Plocha užitná54 m2
VybavenoNe
VlastnictvíOsobní

Origo partneři

Popis

Příležitost.
Nabízíme na prodej apartmán s jednou ložnicí blízko pláže (50m) v letovisku Zlaté písky, s krásným panoramatickým výhledem na moře.

Tento byt o velikosti 2kk o čisté výměře 54,44m² (celková plocha bytu 63,38m²) se nachází ve 2. patře cihlové novostavby. Byt má obývací pokoj s kuchyňským koutem, ložnici a terasu. Byt je kompletně dokončen bez nábytku a spotřebičů. Na podlaze je plovoucí podlaha v relaxační části (obývací pokoj) a v ložnici a keramická dlažba v části kuchyňského koutu, chodbě a koupelně. Okna jsou plastová. Hlavní vstupní dveře jsou pancéřové. Stěny jsou natřeny latexem. Stěny v koupelně jsou obloženy keramickým obkladem, stejně jako sprchový kout, umyvadlo, WC mísa a bojler. V bytě je kompletní elektroinstalace - kabely, elektrické zásuvky, vypínače, domácí vrátný. Nainstalovaná kabelová televize.
Roční poplatek za údržbu 12€ za m² (tedy cca 768€).

Hlavní rysy a výhody bytu:
2 minuty chůze od pláže;
Nachází se na území přírodního parku;
Vysoce kvalitní konstrukce;
Funkčnost a maximální pohodlí;
Optimální kombinace "cena - kvalita";
Blízká poloha do Varny;
Dobrá investice;
Možnost celoročního bydlení;
Zachování a navýšení vložených prostředků.

Komplex Argish Partez se nachází ve Zlatých píscích - perle černomořského pobřeží Bulharska. Středisko se nachází v přírodním parku "Golden Sands", 16 km severovýchodně od mořského hlavního města Varna. Jedinečnost tohoto místa spočívá nejen v kombinaci přírodních krás s moderními hotely a vysoce rozvinutou infrastrukturou, ale také v tom, že komplex disponuje obrovským zeleným parkem o rozloze 10 000 m², součástí přírody Golden Sands Park, chráněný státem. Kromě toho má areál vlastní supermarket. Ubytování se liší od studií po apartmány s jednou nebo dvěma ložnicemi, stejně jako luxusní penthousy. Areál je vybaven moderními výtahy, má centrální vodovod a kanalizaci.

Komplex nabízí následující vybavení a služby:
• Recepce,
• 18 m krytý bazén s teplou minerální vodou,
• Dva venkovní bazény s dalšími dětskými bazény s minerální vodou,
• Dva hluboké bazény pro dospělé - "relaxační zóna pro dospělé",
• Bar u bazénu,
• Obrovské SPA centrum: Jacuzzi, sauna, hammam, aromaterapie, kontrastní bazén, masáže,
• Kulečník,
• Stolní tenis,
• Dvě restaurace, bar, supermarket,
• Prostor pro grilování.
Nenechte si ujít tuto příležitost realizovat své sny o bydlení u pobřeží Černého moře.

V ceně této nemovitosti není zahrnuta provize zahraniční agentuře a dále poplatky za notáře a daň, k inzerované ceně je nutno připočíst celkem cca 8% z kupní ceny nemovitosti.
Rezervace nemovitosti činí 5% z kupní ceny nemovitosti.
V Bulharsku funguje rychlý proces koupě, v řádu dní, max. několika týdnů od rezervace, je tedy stále čas pořídit si nemovitost již na tuto sezonu.
Pro jakékoliv další informace a případnou prohlídku nemovitosti nás prosím neváhejte kontaktovat, rádi Vám nabídneme individuální přístup a službu vyhledání nemovitosti dle Vašich přání a preferencí.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 2+kk.