Prodej rodinného domu, Sveti Petar na Moru, Chorvatsko, 612 m2

Sveti Petar na Moru, Chorvatsko

16 269 500 Kč

včetně DPH, + provize RK, včetně právního servisu

Parametry domu

AdresaSveti Petar na Moru, Chorvatsko
ID03039
StavbaSmíšená
Stav objektuPo rekonstrukci
Plocha užitná612 m2
VybavenoAno
Druh objektuSamostatný
Plocha nemovitosti388 m2

Origo partneři

Popis

Příležitost.
Mimořádná příležitost investovat do cestovního ruchu se nabízí v podobě rodinného hotelu, který se nachází v samém srdci Sveti Petar na Moru - Biograd na Moru. Tento hezký hotel, který se nachází pouhých 70 metrů od pobřeží, nabízí jedinečnou příležitost pro hosty, kteří touží po blízkosti moře a bohatých mořských aktivitách.

Každý kout tohoto hotelu vyzařuje pohodlí a pohostinnost. Suterén je úchvatný svou prostorností 224m², vybavený třemi sprchami určenými pro fitness nadšence. V přízemí se nachází restaurace s velkou terasou, která nabízí nádherný výhled na moře, zatímco v prvním a druhém patře jsou prostorné rodinné pokoje s vlastní koupelnou - celkem 448m² čistého pohodlí a elegance. Garáž a zahrada 388m² dodávají praktičnost a další prostor pro hosty.

Kromě toho má hotel perfektní polohu díky své blízkosti obchodů, pouhých 100 metrů od hotelu, což hostům umožňuje snadný přístup k potřebnému vybavení. Navíc díky vynikajícímu dopravnímu spojení s hlavní silnicí vzdálenou pouhých 30 metrů je příjezd a odjezd z hotelu pro všechny hosty mimořádně pohodlný.

Tento hotel se již těší úspěšnému podnikání v cestovním ruchu, který poskytuje potenciálním investorům jistotu a důvěru v další růst a rozvoj. Celkově vzato, rodinný hotel ve Sveti Petar na Moru představuje vynikající příležitost investovat do cestovního ruchu, kombinuje neodolatelnou polohu, vynikající zařízení a osvědčený úspěch v podnikání.

Nabízíme Vám možnost financování při koupi nemovitostí.

V ceně této nemovitosti není zahrnuta provize zahraniční agentuře ve výši 3% z kupní ceny nemovitosti (+ DPH 25% z této provize) a dále 3% daň z převodu státu.

Pro jakékoliv další informace a případnou prohlídku nemovitosti nás prosím neváhejte kontaktovat, rádi Vám nabídneme individuální přístup a službu vyhledání nemovitosti dle Vašich přání a preferencí.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!