Prodej rodinného domu, Poreč, Chorvatsko, 81 m2 (ID: 1448780)

Poreč, Chorvatsko

5 902 025 Kč

včetně DPH, + provize RK, včetně právního servisu, cena k jednání

Parametry domu

AdresaPoreč, Chorvatsko
ID03101
StavbaSmíšená
Stav objektuPo rekonstrukci
Plocha užitná81 m2
VybavenoČástečně
Druh objektuV bloku
Plocha nemovitosti1 m2

Origo partneři

Popis

Představujeme Vám na prodej tento krásný autentický kamenný dvojdům, který se nachází ve vesnici 18km od Poreče a k nejbližšímu moři 10km vzdušnou čarou. Unikátní nemovitost se rozkládá na 3 podlažích o rozloze 81 m².

Přízemí tvoří zařízená a vybavená kuchyně s jídelnou a koupelnou, v prvním patře je jedna prostorná ložnice, ve druhém patře je další ložnice a možnost vytvoření obývacího pokoje s krbem.

Kamenný dům v klidné vesnici využívá k vytápění/chlazení klimatizaci, veškeré potřebné zázemí pro příjemný každodenní život je jen 3 km daleko. V roce 2022 proběhla velká rekonstrukce domu.

Uvedená cena se vztahuje k polozařízenému dvojdomu s možností uspořádat si jej dle vlastních preferencí.

Parkování je možné kousek od domu na veřejném prostranství.

Nabízíme Vám možnost financování při koupi nemovitostí.

V ceně této nemovitosti není zahrnuta provize zahraniční agentuře ve výši 3% z kupní ceny nemovitosti (+ DPH 25% z této provize) a dále 3% daň z převodu státu.

Pro jakékoliv další informace a případnou prohlídku nemovitosti nás prosím neváhejte kontaktovat, rádi Vám nabídneme individuální přístup a službu vyhledání nemovitosti dle Vašich přání a preferencí.

Veškerou nabídku našich nemovitostí najdete na našich stránkách.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!