Prodej obchodního prostoru, Ústí nad Labem, Hospodářská, 457 m2

Hospodářská, Ústí nad Labem

14 499 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 69 098 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry nemovitosti

AdresaHospodářská, Ústí nad Labem
ID0335
StavbaCihlová
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná1486 m2
Typ objektuPatrový
Lokalita objektuKlidná část obce
Plocha budovy416 m2
Podlahová plocha457 m2
Plocha zahrady1070 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
Elektřina230V, 400V
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníLokální tuhá paliva, Lokální elektrické
KomunikaceBetonová, Asfaltová
DopravaVlak, Silnice, MHD, Autobus
VodaMístní zdroj vody
Garáž
Převod do OV

Origo partneři v Ústí nad Labem

Okna a dveře

Rekonstrukce

Zámečnické práce

Popis

Nabízíme k prodeji Autoservis s užitnou plochou 1486m2 ve městě Ústí nad Labem, ulice Hospodářská. Areál se skládá ze dvou budov a parkovištěm. V první budově je ve spodním části autoservis, dílna, kancelář a WC. V podkroví je možnost vybudování dalších místností. Autoservis zůstává částečně vybaven 1x nájezdový hever, 1x sloupový, vyvažovačka, zouvačka, myčka kol, vzduchotechnika, kompresory a dílenské stoly.
V přízemí druhé budovy byla dříve autolakovna a autoklempírna, momentálně slouží jako parkovací a skladovací prostor. V prvním patře je byt se třemi pokoji, technickou místností, koupelnou a půdou.
Vytápění je zde zajištěno kotlem na tuhá paliva - brikety a elektrický kotel. Celý areál je oplocen. Autoservis má svou zavedenou dlouholetou klientelu. Zahrnuje elektrickou bránu. Budovy mají sekční elektrická vrata. V blízkosti se nachází hlavní dopravní tah D8.
V případě zájmu nás neváhejte kontaktovat.

Makléř

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje obchodních prostor v Ústí nad Labem.