Prodej bytu 3+1, Pag, Chorvatsko, 89 m2

Pag, Chorvatsko

10 028 000 Kč

včetně DPH, + provize RK, včetně právního servisu, cena k jednání

Parametry bytu

AdresaPag, Chorvatsko
ID03236
StavbaSmíšená
Stav objektuProjekt
Plocha užitná89 m2
VybavenoNe

Origo partneři

Popis

Nabízíme Vám na prodej prodej jedinečný apartmán (S3) v domě se 4 byty v Bošana, na ostrově Pag.
Výstavba je plánována na rok 2025.
Tento apartmán se nachází v 1. patře, na jedinečném místě s výhledem na moře a kouzelnou horu Velebit a nabízí jedinečné životní prostředí.
Dispozice bytu - předsíň, chodba, koupelna, WC, 2 ložnice (11,35m² a 11,03m²), kuchyň a jídelna 15,9m² a obývací pokoje 17,34m², ze kterého je vstup na prostornou terasu o ploše 19,37m², kde si můžete vychutnat krásné scenérie, které vám nabídne modré Jaderské moře a okouzlující hora Velebit.

Vzdálenost od moře: 50m

- Vysoce profilovaná keramika
- Třívrstvé kvalitní antracitové PVC truhlářské výrobky s elektrickými žaluziemi
- Protivloupání a požární dveře se zadáním kódu
- WiFi řízená klimatizace v obývacím pokoji a v obou ložnicích
- Interkom s kamerou a možností přenosu snímků do mobilního telefonu
- Starlink internet s WiFi rozveden po celém bytě s možností instalace vlastního internetu
- Dvě zásuvky na terase
-1 hlídané parkovací místo atd.

Budova bude mít také společný bazén.
Platby dle fází výstavby.

Bošana je malá vesnice na ostrově Pag, která se nachází na severu podél hranice se stejnojmenným městem Pag. Tato jedinečná osada na pobřeží Jaderského moře vyniká svou polohou s výhledem na moře a Velebit a četnými křišťálově čistými a klidnými zátokami. Bošana zahrnuje významnou krajinu a zvláštní lesní porostní rezervaci Dubrava Hanzina, díky čemuž je tato lokalita jedinečná. Vše, co potřebujete pro pohodlný život, jako jsou obchody, restaurace, lékárny a pošta, se nachází ve městě Pag, vzdáleném pouhých 10 minut jízdy. Pouhých 30 minut jízdy odtud jsou autentické pažské osady jako Povljana, Mandre, Kolan a známá Novalja s kluby. Ostrov Pag nabízí také světoznámé produkty jako pažský sýr, krajku, jednu ze tří slaných mořských solí v Chorvatsku a jehněčí maso, které má díky specifické vegetaci ostrova jedinečnou chuť.

Nabízíme Vám možnost financování při koupi nemovitostí.

V ceně této nemovitosti není zahrnuta provize zahraniční agentuře ve výši 3% z kupní ceny nemovitosti (+ DPH 25% z této provize) a dále 3% daň z převodu státu.

Pro jakékoliv další informace a případnou prohlídku nemovitosti nás prosím neváhejte kontaktovat, rádi Vám nabídneme individuální přístup a službu vyhledání nemovitosti dle Vašich přání a preferencí.

Veškerou nabídku našich nemovitostí najdete na našich stránkách.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 3+1.