Prodej bytu 2+kk, Rokytnice nad Jizerou - Rokytno, Rokytno, 63 m2

Rokytnice nad Jizerou, okres semily

7 798 000 Kč
/za nemovitost
včetně právního servisu i provize
Hypotéka od 37 163 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaRokytnice nad Jizerou, okres semily
ID914931
StavbaCihlová
Stav objektuNovostavba
Plocha užitná63 m2
Patro3. z 5
VybavenoAno
VlastnictvíOsobní
Podlahová plocha63 m2
Třída energetické náročnostiC - Úsporná
Elektřina230V
OdpadČOV pro celý objekt
TopeníÚstřední elektrické
TelekomunikaceInternet
DopravaSilnice, Autobus
VodaVodovod
Sklep
Terasa
Výtah
Parkování

Origo partneři v Rokytnici nad Jizerou

Rekonstrukce

Úklidové služby

Popis

Příjemný, světlý apartmán 2kk 63m2 včetně terasy 14m2 a vlastním vstupem do bytu z parkoviště kde máte svá dvě parkovací stání. Vše v nádherné přírodě už slepé ulice, která vede k Hutskému vodopádu a na Dvoračky, Blízko máte sjezdovku i do běžeckých tratí i do centra 3 min vozem Rokytnice nad Jizerou.

Apartmán je velmi prakticky zařízen. Příjemným obývacím pokojem, kuchyní, ložnicí a fantastickou terasou s výhledem do údolí i lesa kde můžete i lehce slyšet příjemné zurčení potoka.

V ceně apartmán 2kk s terasou, místnost 1kk 9,6 m2 s koupelnou i kuchyňkou, koje 3,6m2, podíl na prostoru apartmánového bistra v hodnotě 250 000,- Kč, sklepní vestavěná skříň 0,6m2.

Apartmán má k dispozici kolárnu. V domě je v provozu celoroční bistro.

Úžasné okolí pro celoroční relaxaci, vycházky, kdy děti mohou běhat sami, výlety na kolech, sjezdové lyžování i fantastické skialpy, běžecké tratě na Rezku nebo v Jakušice nebo Jizerce, velmi blízko jsou i další Lyžařská střediska.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 2+kk v Rokytnici nad Jizerou.