Prodej rodinného domu, Svetvinčenat, Chorvatsko, 192 m2

Svetvinčenat, Chorvatsko

7 493 210 Kč

včetně DPH, + provize RK, včetně právního servisu

Parametry domu

AdresaSvetvinčenat, Chorvatsko
ID03342
StavbaSmíšená
Stav objektuVe výstavbě
Plocha užitná192 m2
VybavenoNe
Druh objektuSamostatný
Plocha nemovitosti700 m2

Origo partneři

Popis

Svetvinčenat je malebná vesnička ve střední Istrii, známá svou bohatou historií a kulturním dědictvím. Toto malé místo je obklopeno krásnou krajinou, vinicemi a olivovými háji a srdcem osady je nádherný renesanční zámek Morosini-Grimani ze 16. století. Tento zámek spolu s náměstím Trg Placa a kostelem sv. Vincent, je hlavní atrakcí, která přitahuje návštěvníky z celého světa.

Svetvinčenat leží asi 10 kilometrů od Vodnjanu, takže je snadno dostupný pro ty, kteří přijíždějí z této části Istrie. Cesta mezi těmito dvěma místy trvá přibližně 10 minut.
Svetvinčenat se nachází asi 20 kilometrů od Puly, největšího města na Istrii a jednoho z hlavních kulturních center regionu. Cesta z Puly do Svetvinčenatu trvá přibližně 30 minut autem, což umožňuje snadný přístup mnoha turistům, kteří chtějí prozkoumat vnitrozemí Istrie a užít si klidnou a autentickou istrijskou atmosféru.
Svetvinčenat nabízí dokonalou kombinaci historických památek, kulturních akcí a přírodních krás, díky čemuž je ideální destinací pro všechny, kteří chtějí zažít skutečnou Istrii.

Nabízíme Vám na prodej rozestavěný dům (roh-bau) s bazénem, ​​který zasahuje do přízemí a prvního patra. Tato prostorná nemovitost nabízí výjimečnou možnost vyzdobit si ji podle svých představ.

Přízemí zahrnuje:
- krytý vchod 4,96 m²,
- vstupní halu 4,30 m²,
- WC 5,13 m²,
- obývací pokoj a kuchyň 46,12 m²,
- komoru 3,16 m²,
- ložnici 17,63 m²,
- koupelnu 4,60 m²,
- dvě kryté terasy (13,30 m² a 5,32 m²)

Patro zahrnuje:
- dvě ložnice (20,60 m² a 15,60 m²),
- dvě koupelny (4,62 m² a 7,17 m²).
- schodiště 7,94 m²

Tento dům je ideální pro rodinu, která hledá moderní domov s dostatkem prostoru pro všechny členy a bazén přidává extra hodnotu pro relaxaci a zábavu během teplých letních dnů. Dvě kryté terasy poskytují dokonalé místo pro venkovní stolování nebo relaxaci na čerstvém vzduchu.
Vzhledem k aktuální fázi výstavby mají kupující možnost upravit si interiér podle svých preferencí a vytvořit si svůj vysněný domov.

Nabízíme Vám možnost financování při koupi nemovitostí.

V ceně této nemovitosti není zahrnuta provize zahraniční agentuře ve výši 3% z kupní ceny nemovitosti (+ DPH 25% z této provize = 3,75%) a dále 3% daň z převodu státu.

Pro jakékoliv další informace a případnou prohlídku nemovitosti nás prosím neváhejte kontaktovat, rádi Vám nabídneme individuální přístup a službu vyhledání nemovitosti dle Vašich přání a preferencí.

Veškerou nabídku našich nemovitostí naleznete na našich stránkách.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů.