Prodej ubytování, Seget Donji, Chorvatsko, 290 m2

Seget Donji, Chorvatsko

40 112 000 Kč

včetně DPH, + provize RK, včetně právního servisu, cena k jednání

Parametry nemovitosti

AdresaSeget Donji, Chorvatsko
ID03367
StavbaSmíšená
Stav objektuPo rekonstrukci
Plocha užitná290 m2
VybavenoAno
Plocha nemovitosti214 m2

Origo partneři

Popis

Pokud hledáte luxusní nemovitost pro sebe nebo na investici, tento krásný dům v Segetu, který se nachází v první řadě u moře, je ideální volbou.

Seget je malebné místo na pobřeží Jaderského moře, nedaleko historického města Trogir. Je známý pro své krásné pláže a křišťálově čisté moře.

Dům má celkovou plochu 290 m² a skládá se ze tří bytů, každý s vlastním vchodem, třemi parkovacími místy a cca 100 m² zahrady.
Byt v přízemí nabízí dvě prostorné ložnice, dvě koupelny, kuchyň a obývací pokoj se vstupem na prostornou terasu 30 m². Terasa je krytá hliníkovou pergolou, která zajišťuje soukromí, a má venkovní sprchu, gril, velkou vířivku a prostor pro lehátka a komoru. Dvůr vede přímo na pláž a dům má vlastní kotviště loď.

V prvním a druhém patře jsou dva stejné byty. Každý apartmán má prostornou obytnou část skládající se z kuchyně a obývacího pokoje propojené v jeden celek, který navazuje na terasu s nádherným výhledem na moře. Dále jsou zde dvě menší a jedna větší ložnice a koupelna. Všechny pokoje mají vlastní klimatizaci
Byty v přízemí a v patře jsou propojeny vnitřním schodištěm, které lze v případě potřeby uzavřít a byty zcela oddělit.

Svou polohou nabízí dům ideální rovnováhu klidného odpočinku a dostupnosti veškerého potřebného zázemí. Blízkost Trogiru, který je pod ochranou UNESCO, dále obohacuje nabídku o kulturní a historické památky a četné restaurace a obchody.
Ať už hledáte rekreační dům nebo turistický pronájem, tato nemovitost je příležitostí, kterou si nesmíte nechat ujít.

V ceně této nemovitosti není zahrnuta provize zahraniční agentuře ve výši 3% z kupní ceny nemovitosti (+ DPH 25% z této provize = 3,75%) a dále 3% daň z převodu státu.

Pro jakékoliv další informace a případnou prohlídku nemovitosti nás prosím neváhejte kontaktovat, rádi Vám nabídneme individuální přístup a službu vyhledání nemovitosti dle Vašich přání a preferencí.

Veškerou nabídku našich nemovitostí naleznete na našich stránkách.

Makléř

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje ubytování.