Prodej rodinného domu, Poreč, Chorvatsko, 147 m2

Poreč, Chorvatsko

13 829 750 Kč

včetně DPH, + provize RK, včetně právního servisu

Parametry domu

AdresaPoreč, Chorvatsko
ID03386
StavbaSmíšená
Stav objektuDobrý
Plocha užitná147 m2
VybavenoAno
Druh objektuSamostatný
Plocha nemovitosti177 m2

Origo partneři

Popis

Tento krásný jednopodlažní dům byl postaven v roce 2013, nachází se nedaleko města Poreč, pouhé 4 kilometry od moře a veškerého vybavení, které město nabízí.

Půdorys je tvarován do tvaru písmene H, což umožňuje funkční oddělení denní a noční části. Dům s celkovou obytnou plochou 147m² nabízí dostatek prostoru pro pohodlný rodinný život.

V noční části domu jsou tři prostorné ložnice, dvě koupelny a WC. V obývací části je prostorný obývací pokoj propojený s jídelnou, což z tohoto prostoru dělá centrum společenského života v domě.

Z obývacího pokoje je přístup do prostoru na opalování s bazénem, ​​ideálním místem k relaxaci a užívání si teplých letních dnů.

Dům je vybaven ústředním topením, které zajišťuje příjemnou teplotu po celý rok, osvěžení v horkých letních dnech zajišťuje klimatizace.
Tato kombinace moderní architektury, funkčnosti a blízkosti přírody a městské vybavenosti činí z tohoto domu ideální volbu pro příjemný a pohodlný život.

Uvedená cena se vztahuje na plně zařízený dům se zavedenou turistickou půjčovnou.

Nabízíme Vám možnost financování při koupi nemovitostí.

V ceně této nemovitosti není zahrnuta provize zahraniční agentuře ve výši 3% z kupní ceny nemovitosti (+ DPH 25% z této provize = 3,75%) a dále 3% daň z převodu státu.

Pro jakékoliv další informace a případnou prohlídku nemovitosti nás prosím neváhejte kontaktovat, rádi Vám nabídneme individuální přístup a službu vyhledání nemovitosti dle Vašich přání a preferencí.

Veškerou nabídku našich nemovitostí naleznete na našich stránkách.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů.