Pronájem bytu 1+1, České Budějovice - České Budějovice 7, Matice školské, 49 m2

Matice školské, České Budějovice 7

12 000 Kč
/za měsíc
+ kauce + poplatek RK
Získejte výhodnou HYPOTÉKU Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaMatice školské, České Budějovice 7
IDN00127
StavbaCihlová
Stav objektuDobrý
Plocha užitná49 m2
VlastnictvíOsobní

Origo partneři v Českých Budějovicích

Popis

Proxima Reality nabízí k pronájmu částečně vybavený byt 1+1 ve 2. patře bytového domu v ul. Matice školské, České Budějovice. Unikátní poloha zaručuje bydlení v docházkové vzdálenosti do centra města, dům je umístěn naproti Poliklinice Jih a přímo u řeky Malše s cyklostezkou.
Byt je po kompletní rekonstrukci z r. 2019. Orientace bytu je na sever směrem k poliklinice.
Dispozice bytu: vstupní chodba s botníkem, kuchyně s kuchyňskou linkou (trouba, indukční varná deska, digestoř), navazuje ložnice s manželskou postelí (vč. matrace) a 3 šatními skříněmi, nočním stolkem, knihovnou. Dále je v bytě koupelna se sprchovým koutem, WC a pračkou. V rámci bytu je k dispozici také praktická úložná komora, v suterénu sklep. Za domem se nachází společná zahrada, která je k dispozici obyvatelům domu.
Vytápění a ohřev TUV vlastním el. kotlem umístěným v bytě.
V blízkosti domu jsou zastávky MHD, škola, školka, restaurace, obchody.
Pronájem bez domácích mazlíčků, byt je nekuřácký, vhodný max. pro 2 osoby.
Volné od 1.10.2024,
Měsíční platby: nájemné 12.000 Kč, zálohy (1 osoba): 500 Kč, elektřina (1 osoba): 3.500 Kč. Celkem 16.000 Kč.
Kauce 12.000 Kč, provize RK 12.000 Kč.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!