Prodej bytu 2+kk, Praha - Žižkov, 34 m2

Praha 3 - Žižkov

3 900 000 Kč
/za nemovitost
kontaktujte makléře
Hypotéka od 18 586 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaPraha 3 - Žižkov
StavbaCihlová
Stav objektuPřed rekonstrukcí
Plocha užitná34 m2
Lokalita objektuCentrum obce
VlastnictvíOsobní
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná

Origo partneři v Praze 3

Stěhovací služby

Popis

Jako osobní realitní makléř si Vám dovoluji nabídnout k prodeji bytovou jednotku před rekonstrukcí Praha 3, ul. Rečkova.
Byt 2+ kk je umístěn v suterénu cihlového domu (1PP) a je západně orientovaný s výhledem do vnitrobloku domu.Celková plocha bytu 34,5m2. Přístupný ze společné chodby domu, schodištěm z 1.NP.
V předsíni bytu jsou vchody do ložnice, a samostatného WC, dále pak do obývacího pokoj s kuchyňským koutem bez kuch.linky. Koupelna (vana a umyvadlo, bojler na teplou vodu). V obývacím pokoji je vestavěné nízké spací patro. Podlahy s dlažbou. Keramické obklady středního standardu jsou i v koupelně a na WC. Stěny jsou opatřeny omítkou a malbou, strop předsíně a koupelny se sádrokartonovým podhledem. Dveře a futra dřevěné. Vysoké stropy. Okna plastová s izolačním dvojsklem opatřená mřížemi. Příprava pro kuchyňskou linku. Bez vytápění v obou pokojích. Ohřev vody je el.bojlerem zapuštěným do sádrokartonového podhledu v koupelně. Rozvody jsou v plastu. Domácí telefon. Po starší rekonstrukci je koupelna a WC, keramická dlažba, rozvody sítí, elektro bez dokončené kompletace, s původním rozvaděčem osazeným novými jističi. Byt je delší dobu neužívaný, nevytápěný. Inženýrské sítě jsou odpojené. K bytu patří sklepní kóje 2m2 v 1.PP. Rozměry jsou: pokoj s kk 15,10 m2, pokoj 11,30 m2, předsíň 4m2, koupelna 2,80 m2, WC 1,30 m2.
Řadový bytový dům z 30-tých let, zděný, obdélníkového půdorysu s jedním podzemním a šesti nadzemními podlažími a vestavbou podkroví. Uliční fasáda štuková, jednoduchá. Dvorní fasáda doplněná přistavěným výtahem. Střecha sedlová s vikýři. Vstupní portály jsou z masivu prosklené. Pro info o prodeji volejte prosím makléřce. Občanská vybavenost v místě. MHD blízko domu. Žádaná lokalita.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 2+kk v Praze 3.