Prodej rodinného domu, Vernířovice, 122 m2 (ID: 1449379)

Vernířovice

7 300 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 34 790 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaVernířovice
StavbaSkeletová
Stav objektuProjekt
Plocha užitná122 m2
Typ objektuPatrový
Lokalita objektuOkraj obce
Plocha nemovitosti700 m2
Třída energetické náročnostiB - Velmi úsporná

Origo partneři v Vernířovicích

Finance a pojištění

Finance a pojištění

Miluše Vinterová

Exkluzivní odborník pro region, který Vám rád pomůže vyřešit financování. Neváhejte jej nezávazně poptat a zjistěte možnosti, které jsou aktuálně na trhu. Vše příjemně, s ochotou a plnou odborností.

Vyberte si z dalších služeb v okrese

Popis

Exkluzivně nabízíme RD 4+kk v obci Vernířovice. Obec je vzdálena 2 km od Sobotína a celá oblast nabízí pobyt na čerstvém vzduchu v krásném prostředí Jeseníků. Okolí Vernířovic nabízí mnoho možností sportovního vyžití - vycházky, pěší túry, plavaní, tenis, míčové hry, jízda na horském kole, jízda na koních, lyžování… Celá řada značených turistických tras vybízí k procházkám i náročnějším túrám. Výborné terény jsou i pro cykloturistiku. Okresní město Šumperk je vzdáleno 14 km, termální lázně Velké Losiny jsou vzdáleny přibližně 9 km, známá přečerpávací elektrárna Dlouhé stráně 11km. V blízkosti rovněž najdete několik lyžařských středisek, Klepáčov je vzdálen 12 km, Přemyslov 14km, Kouty nad Desnou 15km, Červenohorské sedlo 22 km. Přímo v obci jsou dvě lyžařské sjezdovky pro veřejnost.
Dům je situovaný v klidné části obce. Je postavený modulárním systémem Blokki. Tento stavební systém umožňuje pružně reagovat na potřeby zájemce a zároveň zachovává zásadní výhody modulární stavby a to rychlost realizace.
Pozemek o velikosti 700 m2 nabízí možnost dobudování garáže , případně ve spolupráci se společností Caretta Spa dodat vše co se týče saunování a relaxu.
Zastavěná plocha domu je 61 m2 a celková užitná plocha domu je 122 m2. Dům bude napojen na přívod el. energie, vlastní vrtanou studnu a čističku odpadních vod. Vytápění bude zajištěno podlahovým topením k vytvoření příjemné atmosféry je možné dům vybavit krbem či krbovými kamny. Dům bude splňovat nejnáročnější požadavky na kvalitu bydlení a energetickou úspornost.
Klienti si po dohodě s výrobcem můžou domluvit úpravy v projektu, jako je změna dispozice koupelny nebo zařizovacích předmětů dle vlastního výběru, možnost dálkového ovládání vytápění domu, kamerového systému a jiné.
Termín dokončení 4Q/2022
Vaše dotazy, případně připomínky nám zašlete na mail tyl.p@tylergroup.cz popř. volejte 777831187

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Vernířovicích.