Prodej rodinného domu, Hostinné, A. Dvořáka, 195 m2 (ID: 1449395)

A. Dvořáka, Hostinné

4 750 000 Kč
/za nemovitost
Hypoteční úvěr zajistíme přes naše smluvní poradce bezplatně a s garancí vrácení rezervační zálohy.
Hypotéka od 22 637 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaA. Dvořáka, Hostinné
ID230624
StavbaCihlová
Stav objektuDobrý
Plocha užitná195 m2
Typ objektuPatrový
Lokalita objektuKlidná část obce
Podlahová plocha195 m2
Plocha nemovitosti685 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Origo partneři v Hostinném

Popis

Nabízím Vám v zastoupení majitele prvorepublikovou vilu v oblíbené lokalitě Hostinného - na Sibyle. Podle dochované projektové dokumentace a rytinách v podkroví, byla stavba postavena v letech 1930-1931. Dům je podsklepený, má dvě nadzemní podlaží a podkroví vhodné k další vestavbě. Střecha má zdravé krovy, eternitovou krytinu s oplechováním. Střecha garáže, která má rozměr cca 28 m2, je využívána jako terasa s přístupem z mezipatra. Zahrada je rovinatá a mírně svažitá, udržovaná o rozloze 570 m2. Vytápění zajištuje plynový kotel umístěný v 1.PP. Odpady jsou svedené do veřejné kanalizace.
Vila je v krásném stavu a je možno ji využít ke dvougeneračnímu bydlení. V každém patře naleznete dispozici 2+1, přičemž ve druhém patře jsou umístěné 3 postranní šatny, o které lze prostory zvětšit. Stávající dispozici i návrh na stavební úpravy naleznete mezi fotografiemi se zpracovanými vizualizacemi.
Zastavěná plocha budovy je 115 m2, podlahová plocha přízemí je cca 92 m2, patro má cca 90,5 m2, terasa 28 m2, garáž 28 m2, sklepní prostory cca 45 m2.
Dispozice:
1. PP - koridor, 3 oddělené sklepní prostory
1. NP - veranda, zádveří se vstupem do komory, chodba, koupelna se sprchovým koutem, samostatné WC, vstup do zádveří do sklepa, kuchyně s jídelnou, obývací pokoj, ložnice a vstup do 2.NP
2. NP - ložnice do tvaru "L" s šatnou, ložnice s šatnou, malá kuchyňka se vstupem do další šatny, půdní část
podkroví - krásný prostor vhodný k další půdní vestavbě
Parkování je možné na vlastním pozemku + garáž. Vzhledem ke stáří a původnímu stavu budovy uvádíme energetickou náročnost "G".
Rezervační záloha je stanovena na částku 200.000,-Kč a je započtena na úhradu kupní ceny.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Hostinném.