Prodej bytu 2+kk, Praha - Chodov, Hněvkovského, 45 m2

Hněvkovského, Praha 4 - Chodov

4 990 000 Kč
Hypotéka od 23 781 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaHněvkovského, Praha 4 - Chodov
ID00016
StavbaPanelová
Stav objektuDobrý
Plocha užitná45 m2
VybavenoNe
VlastnictvíDružstevní
Třída energetické náročnostiC - Úsporná
Ukazatel energetické náročnosti116 kWh/m2 za rok

Origo partneři v Praze 4

Stěhovací služby

Popis

Nabízíme byt v družstevním vlasrnictví SBD Hněvkovského o velikosti 2+kk, 42 m² + lodžie 2,5 m² + 2 koje pro uskladnění. Byt se nachází v panelovém domě na ulici Hněvkovského v 4. NP. Objekt má 13 poschodí, výtah osobní a větší výtah dopravní. Dům má zateplenou fasádu a prošel v minulých letech kompletní revitalizací venku i uvnitř, chodby, inženýrské sítě, stoupací vedení, střecha i izolace atd.

Byt byl také částečně rekonstruován, ale po více než 20 letech již interiér vyžaduje nové opravy. V bytě je nyní alespoň vyzděné bytové jádro a vyzděna koupelna s toaletou.

Náklady na bydlení jsou na velmi přijatelné úrovni, a to kolem 4 tisíc včetně spotřeby vody, otopu, elektřiny, odpadů a fondu oprav. Jedná se o vnitřní byt a právě díky tomu, že je částečně izolován z boků i sousedními byty dole a nahoře, je možné dálkové topení zapínat na minimální úrověň.

Dům je pečlivě spravován a družstvo představující právě tento jeden blok, se pravidelně schází a investuje do údržby objektu a přehledně hospodaří. Estetický dojem z návštěvy panelového domu je na maximálně dobré úrovni. Nic není poničeno, všude je vymalováno, vchod se zamyká a je zde čisto a pořádek. Úklid se v domě provádí jednou týdně pověřenou firmou. Sousedské vztahy jsou v domě klidné, slušné a bezproblémové. Parkování před domem není vyhrazeno, lze tedy stát kdekoliv.

V bytě jsou plastová okna s izolačním dvojsklem, lodžie je zasklena otevíracími okny pro větrání. V kontrolní šachtě jsou nainstalovány měřáky vody teplé i studené. V domě je možné využít internet Jmnet. Tv signál je na společnou televizní anténu zdarma. Anuita objektu je splacena.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 2+kk v Praze 4.