Prodej bytu 2+kk, Vysoké Tatry, Slovensko, 42 m2

Vysoké Tatry, Slovensko

13 288 575 Kč
/za nemovitost

Parametry bytu

AdresaVysoké Tatry, Slovensko
StavbaCihlová
Stav objektuNovostavba
Plocha užitná42 m2
Lokalita objektuCentrum obce
VlastnictvíOsobní

Origo partneři

Popis

KUSZMANNOV BAZAR I Tatranská Lomnice
Jedinečné luxusní apartmány Kuszmannův bazar naplňují představu elegantního a luxusního bydlení v srdci Tatranské Lomnice. Výjimečnost apartmánů podtrhuje právě místo, kde se nacházejí. V objetí ticha a zeleně parku v Tatranské Lomnici, s výhledem na Lomnický a Slavkovský štít.

Všechny apartmány naleznete na stránce www.apartmanykb.sk

Apartmán A2
Luxusní 2i apartmán (A2) je navržen v designu s nádechem stylu Art Deco. Nachází se ve druhém patře má prodejní plochu 41,96 m² a nabízí ideální kombinaci komfortu, stylu a funkčnosti. Apartmán sestává z obývacího pokoje s kuchyní a jídelnou, která má rozlohu 18,14 m² (sedačka s možností vytvoření plnohodnotného lůžka o rozměrech 180x200). Tento prostorný a světlý prostor je ideální pro relaxaci nebo zábavu s rodinou a přáteli. Ložnice o rozloze 15,30 m² s velkým šatníkem a designovou postelí poskytuje dokonalý odpočinek. Zádveří má velikost 3,77 m² s velkým úložným prostorem poskytuje útulné zázemí při vstupu do apartmánu. Koupelna o rozloze 4,75 m² je esteticky zařízená v prémiovém nadstandardu, který poskytují vše potřebné pro pohodlný pobyt.

Každý apartmán je zařízen nábytkem od prestižních italských výrobců, včetně elegantních kousků od Natuzzi. Kuchyňské linky jsou exkluzivní, s kamennými pracovními deskami a moderními obklady, které dodávají prostoru jedinečný charakter. Kvalitní elektrospotřebiče značek SIEMENS a LIEBHERR zajišťují maximální komfort a efektivitu při vaření.

Pro dokonalé pohodlí je k dispozici designový vestavný nábytek a šatníky, jakož i rozkládací sedačka od renomovaného italského výrobce, která se přemění na plnohodnotnou postel (180 x 200 cm) s kvalitní matrací, nabízející další dvě lůžka pro hosty.

Luxusní svítidla od italského výrobce LODES, sanita od značek Duravit a Laufen, a moderní baterie Hansgrohe doplňují celkový dojem z exkluzivního bydlení. Kvalitní dubové podlahy, prémiové dlažby a obklady od FAP Ceramiche, dřevěná okna s trojsklem a zvuková izolace příček o normě 63 dB zaručují maximální komfort a soukromí. Masivní dřevěné protipožární vstupní dveře poskytují dodatečnou bezpečnost.

Apartmány jsou vybaveny SMART ovládáním domácnosti Gira Homeserver, což umožňuje pohodlné řízení všech funkcí z tabletu nebo chytrého telefonu. Klimatizace v každé místnosti značky Toshiba, rekuperace vzduchu, podlahové topení a samostatné vytápění zaručují maximální komfort po celý rok. Každý apartmán je vybaven LED televizorem značky Samsung.

Bezpečnost je pro nás prioritou: elektronický zabezpečovací systém s pohybovými senzory, kamerový systém napojený na SBS službu a přístupové ovládání dveří a vstupů zajišťují váš klidný spánek. Vysokorychlostní optický internet kabel je samozřejmostí.
V přízemí najdete skvěle vybavenou lyžárnu a sklad jízdních kol

Jedinečné služby v režii Hotelu Lomnica*****
Pro pohodlí majitelů apartmánů nabízíme širokou škálu služeb pod taktovkou Hotelu Lomnica*****, které zahrnuje i vytěžování apartmánů.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 2+kk.