Prodej ubytování, Svatoňovice, 660 m2

Svatoňovice

15 500 000 Kč
/za nemovitost
Provize RK činí 8%, již zahrnuto v kupní ceně.
Hypotéka od 73 868 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry nemovitosti

AdresaSvatoňovice
ID639
StavbaSmíšená
Stav objektuDobrý
Plocha užitná660 m2
Typ objektuPřízemní
Plocha nemovitosti2470 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
OdpadSeptik
TopeníÚstřední tuhá paliva
KomunikaceBetonová
TelekomunikaceInternet
VodaVodovod, Studna
Bezbarierový přístup

Origo partneři v Svatoňovicích

Popis

Prohlídky bez RK nejsou umožněny, zájemci o prohlídku budou vždy odkázání na RK a za její přítomnosti.
Exkluzivně se souhlasem majitele nabízíme k prodeji soubor lukrativních nemovitosti, kterých na trhu není moc a jsou ojedinělé. Nemovitosti se nacházejí v obci Svatoňovice, okres Vítkov. Historie hlavní budovy sahá k předválečnému období, rakouské šlechtě, která nemovitost využívala jako lovecký zámeček. Celá stavba nese klasicistický styl. V 70letech se nemovitost využívala jako myslivna a školka. Nyní k bydlení, ale lze i ke komerčním účelům, nemovitost není zapsaná v památkovém fondu. Majitel má k dispozici vizualizace i projektovou dokumentaci k přestavbě, která je jako bonus k prodeji a bonusem je i kamerový systém RD a pozemku majitele.

Výměry:
Pozemky o výměře 2.470m2 z toho 384m2 stavby, hlavní budova 231m2 + půda + sklep (podsklepen z 1/3) , vedlejší stavba 153 m2 + půda.

Hlavní budova má krásné zdobené římsy a štít, štuky, erby, vše s loveckou tématikou. Dispozice hlavní stavby: veranda, vstup, chodba, kuchyně s komorou, 4místnosti, šatna, koupelna s WC, vstup na půdu a do sklepa. Dům je postaven v kombinaci spodní části z kamene, vrchní část z cihel 70cm, Střecha sedlová, ter.papír, zadeskována, dobrý stav, plechy (20let), bez koroze, natřený, hromosvod 3x, komíny 2x, zděné. první-prázdný, tříkomorový, druhý-tříkomorový, nově vyvložkován (2024), sveden vzduch z kuchyně, kotel a jedna komor prázdná. Schodiště na půdu prostorné, betonové. Provedena částeční injektáž domu vodním sklem, omítka, okna dřevěná-modřín/kastlíková (30let), elektřina hliník, stropy-někde snížené, v pokojích kazetové, podlaha kombinovaná. Ohřev vody bojler 220l (3roky), topení i možnost ohřevu vody kotel na uhlí a pelety (3roky), u kotle expanzní nádoba, rozvod tepla radiátory s hlavicemi (5let), odpady svedeny do velkého septiku (30let), vývoz 1x/rok 2.200Kč. Ve sklepě studna, možnost napojení domu. Náklady na provoz domu: topení 35-40tis, elektřina 2.600Kč, voda 1.200Kč čtvrtletně.

Mimo hlavní budovu je součástí prodeje budova do L, 153m2, s půdou. Lze využít na dvě samostatné budovy k bydlení, saunu, dílny, ubytování.... Stáří 20let, podlaha betonová, střecha plechová, desky, komín, omítky, možnost vlastního vchodu, vybudování garážového stání.

Pozemek ohraničen, vrata, pletivo, kameninová zídka. Na pozemku vzrostlé okrasné i ovocné stromy. Dostatek soukromí v blízkosti lesa.

Obec Svatoňovice leží západním směrem od města Vítkov a východně od města Budišov nad Budišovkou. Svatoňovice se rozkládají v oblasti pohoří Nízký Jeseník. Severně se nachází přehrada Kružberk, dále Břidličný důl-památka Černý důl. Dominantou obce je Kostel Nejsvětější Trojice. Je zde autobusová i vlaková doprava,

Energetická náročnost budovy se bude zpracovávat, dle zákona uvádíme zatím G. Projektová dokumentace k dispozici při prohlídkách. Vybavení domu mimo pár kusů nábytku, může zůstat.

Těšíme se na nezávaznou prohlídku.

Makléř

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje ubytování v Svatoňovicích.