Prodej bytu 1+kk, Svitávka, 34 m2 (ID: 1449606)

Svitávka

2 590 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 12 343 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaSvitávka
IDFlat416
StavbaPanelová
Stav objektuDobrý
Plocha užitná34 m2
Lokalita objektuKlidná část obce
VlastnictvíOsobní
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná

Origo partneři v Svitávce

Popis

Prodej bytu v OV po rekonstrukci ve Svitávce u Boskovic

S pověřením majitele Vám nabízíme pěkný byt v osobním vlastnictví s dispozicí 1+kk o podlahové ploše 34 m2, nacházející se v 1. nadzemním patře/ 5 NP panelového domu, umístěného ve Svitávce, okr. Blansko.

Samotný byt prošel nedávno generální rekonstrukcí v rozsahu nové podlahy v celém bytě, kompletně nová koupelna vč. sprchového koutu, WC, umyvadla a obkladů, nová elektřina i interiérové dveře. Dispozice bytu viz přiložený půdorys. Byt se nabízí bez kuchyňské linky, dává tak možnost novému majiteli zvolit si ji dle svých představ. Součástí bytu je také sklep.

Vytápění a teplá voda je řešena dálkově. Podlahy v kombinaci plovoucí podlaha a dlažba. Byt je uklizen, vymalován a připraven pro nového majitele.

Svitávka je městys v okrese Blansko, nedaleko Boskovic, kde žije 1900 obyvatel. Místní občanská vybavenost zahrnuje školu, školku, nákupní centrum, poštu i veterinární ordinaci. Pro kulturní vyžití jsou k dispozici hřiště, sokolovna s tenisovým kurtem, sportovní hala.

Blízkost rychlostní silnice a železničního koridoru Brno – Česká Třebová, zajišťuje dobrou dostupnost ze Svitavky. Díky těmto dopravním spojením je snadné cestovat do Blanska, Brna a Boskovic. Město Boskovice pak nabízí veškerou občanskou vybavenost.

PENB nedodán, proto uvádíme třídu G, což ale neznamená, že tam patří.
Na nemovitosti nevázne žádné břemeno nebo dluh. Možné financovat hypotečním úvěrem, který Vám rádi zajistíme.

Pro více informací a domluvení prohlídky kontaktujte makléře, doporučujeme!

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 1+kk v Svitávce.