Pronájem obchodního prostoru, Jeseník, Sadová, 100 m2 (ID: 1449707)

Sadová, Jeseník

14 000 Kč
/za měsíc
+ služby/energie (dle možnosti užívání) + elektřinu si platí nájemce sám
Získejte výhodnou HYPOTÉKU Chci hypotéku

Parametry nemovitosti

AdresaSadová, Jeseník
StavbaCihlová
Stav objektuPo rekonstrukci
Plocha užitná100 m2
Typ objektuPatrový
Lokalita objektuCentrum obce

Origo partneři v Jeseníku

Popis

Exkluzivně nabízím k pronájmu komerční prostory vhodné k provozu kavárny, vinárny, cukrárny, rychlého občerstvení, kebab, pizzerie, bistra, obchodu, ordinace, kanceláře či školící místnosti. Provozovna situována v levé části domu v přízemí, sousední provozovna vpravo je vietnamské bistro. Nabízená provozovna má samostatný vchod z parkoviště/zahrádky, je možné také obnovit vstup ze společné chodby do budovy. Naposledy provozovna byla pronajata jako prodejna cyklo-sport, dříve zde byla pivnice. Celková plocha pronájmu je o výměře 100,00 m².

Hlavní obchodní prostor o výměře 64,00 m² byl rekonstruován v roce 2021 a je vybaven novými radiátory, osvětlením a vinylovou podlahou. Zbytek prostoru je zázemí v podobě WC pro ženy a muže, WC pro personál, sklady a úklidová místnost. Prostory jsou vytápěny centrálně a k dispozici je také centrálně v domě ohřívaná teplá voda. Provozovna má samostatný elektroměr.

Dům je situován na ul. Sadová, v centru lázeňského města Jeseník. Lokalizováno přímo na pěší zóně u autobusového nádraží. Cena nájmu k jednání ve výši částky 14.000,- Kč/měsíc + služby/energie (dle možnosti užívání) + elektřinu si platí nájemce sám. Vratná kauce ve výši částky 28.000,- Kč + odměna ve výši částky 14.000,- Kč. Prostory jsou vhodné pro dlouhodobé užívání. Zkuste nastartovat své nové podnikání. Prostory jsou volné ihned. Prohlídky jsou možné po předchozí domluvě.

Makléř

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky pronájmu obchodních prostor v Jeseníku.