Prodej vily, Křížkový Újezdec, 412 m2 (ID: 1449776)

Křížkový Újezdec

26 900 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 128 197 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaKřížkový Újezdec
ID26784
StavbaCihlová
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná412 m2
Typ objektuPatrový
Lokalita objektuKlidná část obce
Plocha nemovitosti2583 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Origo partneři v Křížkovém Újezdci

Popis

Velký dům na velkém pozemku z roku 2008, který potěší řadou nadčasových řešení. Konstrukční systém Velox (150 mm monolitický beton se zateplením) se společně s tepelným čerpadlem se zemním kolektorem stará o přijatelné provozní náklady. Stavba v sobě propojuje velkorysost prostor staveb nultých let, kterou však snoubí se soudobou technologií. Třešničkou na dortu je pak mimo vnitřního bazénu a velkého sklepa také skutečně velký pozemek.

Dominantou prvního podlaží je obývací prostor s průhledem do prostoru s vnitřním bazénem. Zhruba 60 m2 v sobě spojuje prostor pro posezení, jídelnu a kuchyni. Společným jmenovatelem prvního podlaží jsou velká okna, která zejména v prostoru obýváku s kamny poskytují příjemné výhledy do zelené zahrady. Ačkoliv je kuchyně původní, je mimořádně zachovalá, kvalitní (Technistone) a také prostorná (linka do tvaru U s průhledem do obýváku). Prostor pro jídelnu je umístěný u průhledu k bazénu v části s výstupem na terasu.

Prostor vnitřního bazénu (47 m2) s dvojicí dveří na terasu a oken je propojený se zázemím spodní koupelny a sauny. Bazén je vybaven technologií protiproudu, místnost lze však pochopitelně po úpravách využít i jiným způsobem. Na spodní koupelnu pak navazuje ještě místnost samostatné prádelny. V přední části domu se u vstupu nachází pokoj pro hosty se šatnou, který jako jediný není vytápěn podlahovým topením (zbytek tohoto podlaží ano).

Druhé podlaží, které je přístupné přes široké schodiště, se v horní chodbě (24 m2) otevírá první místností přímo naproti, kterou je samostatná šatna (10 m2). Jelikož byl dům projektován s možností dvougeneračního bydlení, v největším pokoji (45 m2) je možné osadit kuchyni. Druhý největší pokoj (44 m2) je doplněn dalšími dvěma ložnicemi (22 a 19 m2), přičemž na podlaží je k dispozici koupelna se sprchou i vanou a další šatnou.

Suterén domu (74 m2) nabízí velkou technickou místnost (jednotka tepelného čerpadla, zásobník na teplou vodu a zázemí k bazénu), dále dva skladovací prostory na chodbě a velkou garáž. Ta je rozdělena na prostor pro auto a dílnu (35 m2), auta však pohodlně zaparkujete na ploše před domem, kam se bez potíží vejde 5 vozů. Velký rovinatý pozemek o velikosti 2.582 m2 je vybaven dvěma studnami a soustavou nádrží na dešťovou vodu. V jeho jižní části se nachází několik vzrostlých stromů a rovněž prostor pro užitkovou část zahrady, která však jinak plní funkci okrasnou.

Obec Čenětice je položena 7 km od Jesenice a nabízí skutečný vesnický klidný charakter, neboť ji tvoří několik málo domů. Přesto však zůstává ve skvělé dostupnosti Prahy (metro Chodov 17 km). Pokud vás o této nabídce zajímá více informací, rád vám poskytnu odkaz s detailním popisem, plány domu a větším množstvím fotek.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje vil v Křížkovém Újezdci.