Prodej rodinného domu, Vysoký Újezd, Na Výsluní, 178 m2 (ID: 1449795)

Na Výsluní, Vysoký Újezd

23 400 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 111 518 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaNa Výsluní, Vysoký Újezd
ID06808
StavbaCihlová
Stav objektuNovostavba
Plocha užitná178 m2
Typ objektuPatrový
Lokalita objektuKlidná část obce
Plocha nemovitosti1214 m2
Třída energetické náročnostiA - Mimořádně úsporná
Garáž

Origo partneři v Vysokém Újezdu

Popis

Dům, který v sobě spojuje tradiční podobu staveb s moderním pojetím a zejména technologií. Díky podlahovému topení s tepelným čerpadlem a výkonné fotovoltaice se dům řadí na špičku energeticky úsporných staveb. Obklopen je architektem navrženou zahradu a těží s vysoké míry soukromí - rohový pozemek má jediného možného souseda, jehož pozemek je však prozatím prázdný.

Zděný dům o dispozici 5+kk má k dispozici garáž, kryté parkovací stání s nabíječkou a v loňském roce byl doplněn o samostatně stojící zahradní saunu. Ačkoliv je dům nový (2016), nevyhnul se v posledních dvou letech významnému upgradu. Instalace fotovoltaiky (10 kWp) s bateriovým úložištěm (15 kW) a osazení tepelným čerpadlem posunulo dům do en. třídy A s vyšší produkcí energie, než-li je jeho spotřeba. Vytápění plynem zůstává jako sekundární systém a je funkční.

První podlaží tvoří obývák (40 m2) s výstupem na velkou krytou terasu (37 m2). Orientace hlavních oken je společně s celou zahradou na čistý jih. Kvalitní kuchyňská linka s velkým oknem nad pracovní plochou má k dispozici rovněž oddělnou komoru. V prvním podlaží se taktéž nachází pokoj pro hosty či pracovna, u kterého je spodní koupelna s prádelnou. Vstup do garáže na jedno auto je realizován přes chodbu s vestavěnými skříněmi.

Druhé podlaží tvoří tři ložnice, samostatná komora či šatna a horní koupelna. Místnosti orientované do jižního štítu jsou klimatizované. Hlavní ložnice má k dispozici výstup na zastřešení terasy a také vlastní šatnu. V celém domě je podlahové topení, v obýváku je rovněž možno topit krbem. FVE je instalována z obou stran střechy, technické zázemí je umístěno v garáži.

Pozemek o ploše přes 1.200 m2 je v přední části řešen zpevněnou plochou pro parkování, na jižní straně je upraven řadou vzrostlých stromů a obehnán zeleným plotem. Dům je okamžitě k nastěhování a bez nutných investic. Pokud vás o nabídce zajímá více informací (hromada fotek, popis, plánky), rád vám pošlu odkaz na samostatný web nabídky.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Vysokém Újezdu (okr. Beroun).