Prodej chalupy, Pec pod Sněžkou, 322 m2 (ID: 1449799)

Pec pod Sněžkou

34 990 000 Kč
/za nemovitost
bez DPH
Hypotéka od 166 752 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaPec pod Sněžkou
ID06935
StavbaDřevěná
Stav objektuPo rekonstrukci
Plocha užitná322 m2
Typ objektuPatrový
Lokalita objektuPolosamota
Plocha nemovitosti2111 m2

Origo partneři v Peci pod Sněžkou

Popis

Chalupa z roku 1924, která prošla v roce 2021 rozsáhlou rekonstrukcí. Ta zachovala původní charakter roubenky, kompletně však přepracovala interiér či technologie, mezi které se nyní řadí například vytápění tepelným čerpadlem. Dvoupodlažní dům nyní nabízí apartmán 4+kk a celkem 7 pokojů, čímž v sobě spojuje možnost vlastního užívání s výnosem z pronájmů. Hlavní doménou domu je pak umístění na sjezdovce Portášky s fantastickým volným výhledem jihovýchodním směrem.

Roubenka, která dostala na frak zejména v dobách minulého režimu, nyní poskytuje soudobý komfort všem hostům. Apartmán 4+kk byl zamýšlen pro vlastní využití majitele domu, přidružen tak k němu byl jihovýchodní výklenek se 4 okny a dechberoucím výhledem do údolí. Prostor jídelny, obýváku a kuchyně doplňuje krb, ovšem primárním systémem vytápění je tepelné čerpadlo umístěné za chalupou. V této části domu jsou pak 3 další ložnice a dvě koupelny, přičemž jsou k dispozici dva samostatné vstupy.

Obě části domu mají vlastní kuchyni i sociální zázemí, provoz pokojů tak nijak nezasahuje do provozu velkého apartmánu. V prvním podlaží pokojové části nechybí velká kuchyně, lyžárna nebo toalety. Přes společenskou místnost je pak přístup do horních pokojů, Ty mají k dispozici dvoje sociální zázemí, každý je pak vybaven umyvadlem přímo na pokoji. Celková kapacita je 20 lůžek. Za domem se nachází samostatně stojící mobilní sauna.

Pozemek domu se s ohledem na umístění v NP neoplocuje, jeho plocha je 2.111 m2 a umožňuje parkování několika aut. Objekt se prodává včetně vybavení. Pokud vás zajímá více informací (plánky, více fotek, širší popis), rád vám poskytnu odkaz na web nabídky.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje chalup v Peci pod Sněžkou.