Pronájem bytu 3+1, Brno, Palackého třída, 95 m2

Palackého třída, Brno

21 000 Kč
/za měsíc
+ provize a kauce - jistota
Získejte výhodnou HYPOTÉKU Chci hypotéku

Parametry bytu

Náklady na bydleníNáklady spojené s bydlením cca 5.700,-Kč měsíčně.
AdresaPalackého třída, Brno
ID209
StavbaCihlová
Stav objektuDobrý
Plocha užitná95 m2
Lokalita objektuKlidná část obce
VlastnictvíOsobní
Třída energetické náročnostiD - Méně úsporná
Lodžie

Origo partneři v Brně

Popis

Ve výhradním zastoupení majitele si vám dovolujeme nabídnout pronájem velmi pěkného a částečně zařízeného prostorného bytu v rezidentně vyhledávané lokalitě městské části Brno - Královo Pole na ulici Palackého třída, která patří k nejatraktivnějším lokalitám města Brna. Jedná se o byt o velikosti 3+1 o celkové podlahové ploše 95,46 m2 (z čehož započitatelná plocha činí 87,36 m2), nacházející se ve 4. nadzemním podlaží (3. patře) šestipodlažního cihlového bytového domu s výtahem. Byt má nádherný výhled do klidného vnitrobloku plného zeleně, převážně s orientací na jiho-západ s možností využití dvora a velice pěkně upravené a rozlehlé zahrady s bohatým zázemím pro děti ke společnému užívání, tedy předurčeno k velice komfortnímu a pohodovému bydlení.

Vybavený byt disponuje předsíní (2,67 m2) a halou (10,30 m2) s vestavěnými skříněmi, samostatným WC (2,31 m2) s umyvadlem a s možností umístění pračky, kuchyní (9,06 m2) vybavenou kuchyňskou linkou s dřezem a myčkou nádobí, plynovým sporákem s elektrickou troubou a velkou kombinovanou lednicí, velkorysou zasklenou lodžií (8,10 m2) s výhledem do vnitrobloku, centrálně umístěným prostorným obývacím pokojem (29,80 m2), koupelnou (2,35 m2) s osazenou vanou, dvěma samostatně neprůchozími ložnicemi (15,73 m2 a 12,35 m2) a sklepem (2,79 m2). Velkou výhodou bytu jsou jeho nízké provozní náklady, v bytě jsou před časem kompletně vybudovány rozvody vody a odpadů. V pokojích bezbariérového bytu je položena plovoucí podlaha a dřevěné parkety, na WC, v kuchyni a v koupelně je položena dlažba. Vytápění a ohřev vody je zajištěn centrálně. Možnost internetu a TV od Vodafone(UPC). V celém bytě jsou nová okna s trojskly, do uliční části navíc se zvýšeným útlumem hluku. K dispozici je též kočárkárna.

Možnost bezproblémového parkování přímo před domem, parkování na modrých zónách, vynikající spojení vozidlem přes 43 na D1 přes městský okruh, dále si můžete rychle zkrátit cestu přes Královopolský či Husovický tunel do jiných městských čtvrtí. Výborná dostupnost chůzí cca 2 až 3 minuty od zastávek MHD Semilasso, Tylova a Královo Pole, nádraží, (tramvaje č. 1,2,6,7,8, autobusy č. 41,42,43,70,71,N90,N91, trolejbus č. 30), zajištující ideální spojení do centra jihomoravské metropole, kde krom zastávky MHD je situováno vlakové nádraží se železniční stanicí (R8,R9,RegioJet).

Lokalita nabízí vše potřebné ke spokojenosti každodenního života, včetně veškeré kompletní občanské vybavenosti přímo v bezprostředním okolí toliko potřebné k příjemnému bydlení, jako jsou mateř., zákl. a střed. školy, velkým plusem pro studenty je blízkost několika vysokých škol a jejich fakult (VUT, MU, Veterinární univerzita, Univerzita obrany atd..), dále společnosti v tech. parku (IBM, Red Hat, Zebra), obchody, poliklinika, lékárny, pošta, non-stop pekárna, supermarket Lidl, mnohé restaurace, kavárny,služby, OC Tesco Královo Pole, Kaufland. Pro trávení volného času lze využít místní oblíbené kulturní centrum Semilasso a park na Slovanském náměstí.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky pronájmu bytů 3+1 v Brně.