Prodej rodinného domu, Holýšov, Slepá, 72 m2

Slepá, Holýšov, okres plzeň-jih

3 100 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 14 774 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaSlepá, Holýšov, okres plzeň-jih
ID906720
StavbaSmíšená
Stav objektuDobrý
Plocha užitná72 m2
Typ objektuPatrový
Druh objektuSamostatný
VlastnictvíOsobní
Plocha budovy77 m2
Podlahová plocha72 m2
Plocha nemovitosti265 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
PlynPlynovod
OdpadVeřejná kanalizace
VodaVodovod
Výtah
Parkování

Origo partneři v Holýšově

Podlahy

Stěhovací služby

Střechy

Popis

Exkluzivně si Vám dovolujeme nabídnout prodej rodinného domu v centrální zastavěné části obce Holýšov na ulici Slepá.

Město Holýšov se nachází v okrese Plzeň-jih v Plzeňském kraji. Žije v něm přibližně 5 500 obyvatel. Jde o třetí největší město v okrese Plzeň-jih. Jeho poloha je na pravém břehu řeky Radbuzy, jihozápadním směrem od města Plzeň a severovýchodním směrem od města Domažlice. Cesta autem do centra Plzně trvá zhruba 30 minut.

Rodinný dům je napojený na veřejný vodovod, plyn, rozvod elektřiny a kanalizaci. Na pozemku je společná studna se sousedním objektem.

Co se týče konstrukce, tak se jedná o zděný dům, samostatně stojící, nepodsklepený, přízemní s jedním nadzemním podlažím, bez využitého podkroví. Základy jsou betonové s izolací proti zemní vlhkosti. Dům prošel v roce 2017 celkovou rekonstrukcí vnitřních prostor včetně oken, nová krytina na střeše byla provedena v roce 2010.

Dispozice: zádveří, šatna, obývací pokoj s kuchyňským koutem, ložnice, pokoj, koupelna
Na zahradě je dílna a garáž. Garáž slouží spíše jako skladiště.

Přístup k pozemku je obstarán zpevněnou asfaltovou komunikací. V okolí rodinného domu se nachází vlaková a autobusová zastávka, základní škola, mateřská škola, sportoviště, obchody apod. Rodinný dům je ideální pro rodinu s dětmi.

Pro více informací kontaktujte makléře.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Holýšově.