Pronájem bytu 1+kk, Olomouc, Janského, 28 m2 (ID: 1450174)

Janského, Olomouc - Povel

11 000 Kč
/za měsíc
Získejte výhodnou HYPOTÉKU Chci hypotéku

Parametry bytu

Náklady na bydlení1 400
AdresaJanského, Olomouc - Povel
IDPronPD1-302
StavbaCihlová
Stav objektuNovostavba
Plocha užitná28 m2
Lokalita objektuKlidná část obce
VlastnictvíOsobní
Třída energetické náročnostiB - Velmi úsporná
Balkon

Origo partneři v Olomouci

Popis

Představujeme vám jedinečnou příležitost k pronájmu novostavby luxusního bytu 1+kk s užitnou plochou 28,10 m2 a balkonem o rozloze 6,16 m2. Tento exkluzivní byt se nachází ve 3. nadzemním podlaží kvalitní novostavby zkolaudované koncem roku 2023. Těšit se můžete na prestižní lokalitu na ulici Janského, v oblíbeném olomouckém obvodu Povel.

Lokalita je ideální pro každodenní život, ať už kvůli blízkosti centra města, Fakultní nemocnice či dálničního příjezdu do Olomouce, tak díky snadné dostupnosti širokého spektra obchodů, služeb a dopravních spojení.

Vaše nové bydlení nabídne východní orientaci a obývací pokoj s kuchyňským koutem a vstupem na balkon. Součástí bytu je také vstupní hala, šatna, koupelna se sprchovým koutem a toaletou. Interiér je dokonalý až do detailu - vinylovou podlahu doplňují okna s trojsklem, moderní keramické obklady a dlažba v koupelně, či klimatizace u vybraných bytů a vnitřní žaluzie.

Výjimečnost tohoto bydlení dokreslují prvotřídní služby a zařízení objektu. Tento bytový dům patří do energetické třídy B, což znamená nižší náklady na bydlení. Dům také nabízí komfortní řešení zvukového a tepelného útlumu mezi byty i oddělení chodeb od výtahu, bezbariérový přístup, dva moderní výtahy, vysokorychlostní internet a mnoho dalšího.

Nájemné činí 11.000 Kč/měsíc plus náklady na bydlení cca 1.400 Kč a elektřinu. Byt se pronajímá nevybavený, součástí je kuchyňská linka se spotřebiči, klimatizace a venkovní parkovací stání. Kauce je ve výši dvou měsíčních nájmů, s možností rozdělení na dvě splátky. Odměna RK ve výši jednoho nájmu + 21% DPH.

Začněte Vaší novou životní kapitolu bydlení od října 2024 a vychutnejte si radost z bydlení v zbrusu novém bytě. Prověřujeme evidenci exekucí, insolvencí a dluhů na zdravotním pojištění našich potenciálních nájemníků. Pro lepší představu o tomto bydlení vám doporučujeme shlédnout virtuální prohlídku, která vám také poskytne možnost změřit jakýkoliv rozměr tohoto bytu. Kompletní nabídku bytů v domě najdete na našich stránkách stafosreal.cz

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky pronájmu bytů 1+kk v Olomouci.