Prodej bytu 4+1, Ostrava - Bělský Les, Bedřicha Václavka, 81 m2

Bedřicha Václavka, Ostrava, Bělský Les

3 895 000 Kč

včetně provize RK
Hypotéka od 18 562 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaBedřicha Václavka, Ostrava, Bělský Les
ID1330
StavbaPanelová
Stav objektuDobrý
Plocha užitná81 m2
VybavenoNe
Lokalita objektuCentrum obce
VlastnictvíOsobní

Origo partneři v Ostravě

Popis

Bydlení pro velkou rodinu v prostorném bytě 4+1 se zasklenou lodžií s exkluzivní výměrou 81 m² v příjemné lokalitě nedaleko Bělského lesa čeká právě na Vás.

Byt se nachází ve vyvýšeném přízemí panelového domu s výtahem, který prošel revitalizací (zateplení domu proběhlo dle nových norem cca 2 roky zpět, rozvody vody i odpadu v plastu, nová střecha i výtahová kabina) a je zabezpečen kamerovým systémem. Vstup do domu je z jedné strany bezbariérový, pro maminky s kočárkem nebo pro vozíčkáře tím usnadňuje přístup do bytu.

Samotný byt je v původním ale velmi dobře udržovaném stavu po prvním majiteli, takže se nabízí jak rychlé bydlení s postupnou renovací, nebo kompletní rekonstrukce dle vlastních představ. Kuchyně, prostorný obývák a tři samostatné pokoje jsou ideální pro rodinné bydlení, kde každé dítě může mít vlastní pokoj, což určitě ocení nejedni rodiče. Výhodou bytu je i několik úložných prostorů v menší chodbičce před pokoji a zasklená lodžie orientovaná na jižní slunnou stranu.

Před domem se nachází kompletně rekonstruované garáže s podzemním vjezdem a v blízkosti najdete vše potřebné, obchody, školy i školky, dětská hřiště, pizzerii, cukrárnu, poštu a hlavně Bělský les, ve kterém můžete provozovat spoustu aktivit od běhání, jízdy na kole až po cvičení na workoutových hřištích. V pěší vzdálenosti rovněž dojdete na tramvajovou i autobusovou zastávku a na nákupy se můžete vydat do Železňáku, vedle kterého je i hlavní poliklinika na Jihu. Přímo v Bělském Lese se nachází zdravotní klinika Mediland.

Pro více informací mě neváhejte kontaktovat. Na společnou prohlídku se těší Lukáš Bodický

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 4+1 v Ostravě.