Prodej pozemku, Nová Ves pod Pleší, Střední, 2457 m2

Střední, Nová Ves pod Pleší

6 900 000 Kč

za nemovitost, včetně provize RK i právního servisu
Hypotéka od 32 883 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry pozemku

AdresaStřední, Nová Ves pod Pleší
ID3658449484
Plocha nemovitosti2457 m2

Origo partneři v Nové Vsi pod Pleší

Podlahy

Revize elektrických zařízení

Popis

Nabízíme k prodeji krásný stavební pozemek o rozloze 2457m², v blízkosti lesa v Nové Vsi pod Pleší, na Závisti. Pozemek je obdélníkového tvaru, na rovině, oplocený, s přímým příjezdem po zpevněné komunikaci.

Na pozemku je elektřina, vrtaná i kopaná studna. Nutno zřídit septik. Pozemek je možné rozdělit na 2 menší. Je možno zastavit 25% z pozemku , dům může být přízemní, či s obytným podkrovím. Podmínkou je sedlová, pultová, nebo valbová střecha.


Na pozemku je množství vzrostlých, plodících stromů (jabloně, švestky, třešně, višně, ořechy), dále rakytníkové, rybízové a borůvkové keře, vinná réva, maliny a ostružiny.


V centru Nové Vsi pod Pleší je škola, školka, obchod, několik restaurací, pošta, vyhlášená Nemocnice na Pleši. Lokalita nabízí příjemné místo k bydlení, v sousedství Brdských lesů, plných hub, míst pro procházky i pro vyjížďky na kole. Nájezd na dálnici je necelých 10 min. autem. Cesta do Prahy tak trvá přibližně 25 min. Přijďte se sami přesvědčit, že Vás toto místo uchvátí svojí krásou. S případným financováním Vám ráda pomůže naše finanční poradkyně. Těším se na viděnou s Vámi na pozemku na Závisti, vaše makléřka Zdenka Chloubová

Makléř

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje pozemků v Nové Vsi pod Pleší.