Prodej bytu 5+kk, Králův Dvůr - Počaply, 130 m2

Králův Dvůr, Počaply

7 390 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 35 219 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaKrálův Dvůr, Počaply
ID2841
StavbaCihlová
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná130 m2
Patro3. z 3
VybavenoAno
Lokalita objektuCentrum obce
VlastnictvíOsobní
Plocha nemovitosti130 m2
Elektřina230V, 400V
TelekomunikaceInternet, Kabelová televize
DopravaVlak, Dálnice, MHD, Autobus
VodaVodovod
Sklep
Parkování

Origo partneři v Královu Dvoru

Popis

Prodej nemovitosti. Prostorný a světlý byt 5+kk o celkové ploše 130 m² nabízí komfortní bydlení v cihlové budově.

Jako exkluzivní bonus se k bytu váže půdní vestavba o rozloze 25 m², která díky střešním oknům poskytuje příjemné denní světlo a nabízí mnohostranné využití – ať už jako dětská herna, pracovna či útulná zóna pro relaxaci. Tento prostor je pokryt měkkým kobercem, který zajišťuje pohodlí a příjemnou atmosféru.

Byt je ve výborném a pečlivě udržovaném stavu, což zaručuje bezstarostné nastěhování. Dispozice je ideální pro velkou rodinu nebo páry, které ocení harmonii mezi prostorem a komfortem. Součástí bytu je technická místnost s vlastním elektrickým kotlem, bojlerem a pračkou, což zajišťuje nezávislost na centrálním vytápění. Vyhrazené parkovací stání na zahradě je již zahrnuto v ceně.

Společná zahrada, která je obyvatelům k dispozici, je ideálním místem pro relaxaci a trávení volného času. Ať už si vychutnáte ranní kávu pod širým nebem, nebo uspořádáte grilování s přáteli, zahrada poskytuje perfektní zázemí. Byt také nabízí vestavěnou šatnu a koupelnu s denním světlem, vybavenou jak vanou, tak sprchovým koutem pro váš maximální komfort. K bytu náleží také sklep o velikosti 15 m², který nabízí dostatek úložného prostoru.
Pokud hledáte prostorný, světlý byt v klidné lokalitě s vynikající dostupností, tato nemovitost je pro vás tou pravou volbou.

Nájezd na dálnici D5 je pouhé 2 minuty od domu a cesta do obchodní zóny trvá pouze 4 minuty. Lokalita nabízí výbornou dopravní dostupnost do centra Berouna (6 minut) i do Prahy (18 minut). Blízké zastávky MHD s přímými spoji do Prahy (Motol, Zličín, Butovice cca 40 minut) jsou nedaleko.

Okolí bytu poskytuje dostatek zeleně, parky, dětská hřiště, školu, školku, sportovní centra a cyklostezky, což společně s širokou škálou obchodů a služeb vytváří ideální podmínky pro pohodlné bydlení.

Pro více informací nebo sjednání prohlídky mě neváhejte kontaktovat.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 5+kk v Královu Dvoru.