Prodej výrobních prostor, Havířov - Prostřední Suchá, Nový Svět, 20500 m2 (ID: 1450530)

Nový Svět, Prostřední Suchá

Cena na vyžádání
/za nemovitost
Získejte výhodnou HYPOTÉKU Chci hypotéku

Parametry nemovitosti

AdresaNový Svět, Prostřední Suchá
IDL5270
StavbaSmíšená
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná20500 m2
Typ objektuPatrový
Plocha nemovitosti20500 m2
Bezbarierový přístup

Origo partneři v Havířově

Popis

Potřebujete nové prostory pro skladování, kanceláře a drobnou výrobu s velkým množstvím nevyužité zpevněné plochy? Je třeba po záplavách najít pro vaší firmu velmi rychle nové prostory?

Využijte naší nabídky k prodeji, která je z centra Ostravy vzdálená necelých 20 min a to po rychlostní komunikaci vhodné pro zásobování kamiony.

Navíc v případě rychlého jednání- uskutečnění koupě do konce roku 2024 nabízí majitelka nemovitosti slevu z ceny.

Jedná se o prodej průmyslového areáu v Havířově - v katastru obce Prostřední Suchá, na adrese Nový Svět. Areál je přístupny po asfaltové komunikaci, je oplocený, s branou na čidlo.

Areál sestává z výrobní a skladové haly, menších skladových objektů, garáží, zpevněných ploch a administrativní budovy se zámečnickou dílnou a variabilními skladovými prostory. Součástí je také technické a sociální zázemí samostatně pro zaměstnance ve výrobě a v kancelářích.

Celková velikost pozemků je 20 540 m2. Užitné plochy všech budov areálu mají výměru celkem 1 960 m2. Areál byl postupně rekonstruován, bylo vybudováno sociální zázemí pro zaměstnance, administrativní budova je zateplena a klimatizována.

Všechny objekty jsou ve velmi dobrém stavebně technickém stavu s pravidelnou údržbou. Výroba v areálu byla ukončena v roce 2023, dodnes je pravidelně udržován, jsou obnovovány revize VTZ, v zimních měsících je temperován, je zajištěna nepřetržitá fyzická ostraha majetku.

Stručný popis jednotlivých objektů areálu:

Průmyslová hala o celkové výměře 563 m2
slouží pro výrobu a skladování, instalován mostový jeřáb s nosností 16 t
- litá podlaha s dostatečnou nosností
- rolovací vrata pro vjezd kamiónů z obou stran

Garáže
-Zateplené prostory garáží o celkové výměře 197 m2
-Objekt vybaven pěti rolovacími vraty

Administrativní budova se zámečnickou dílnou a sklady
Jedná se o dlouhý, třípodlažní objekt, částečně podsklepen o celkové výměře cca 1200 m2, ve kterém se nacházejí kanceláře, zasedací místnosti, sociální zázemí, kuchyňky, kotelna, denní místnosti a sklady. Kancelářské prostory jsou částečně vybaveny vestavěným nábytkem.
Přízemí budovy sloužilo jako zámečnická dílna se skladovými prostory s menší halou, vybavenou jeřábem 3,2 t.

V 1. NP a podkroví se nacházejí kancelářské prostory. Objekt byl kompletně účelně a velmi kvalitně rekonstruován pro důstojné a reprezentativní zázemí společnosti.

V současné době je areál prázdný, funguje ostraha objektu a vrátnice.

Doporučujeme prohlídku, velmi dobře dostupná lokalita a výborný technický stav. Vhodné pro sídlo firmy s výrobou a kancelářemi či jako investiční nemovitost- na následný pronájem. Volné plochy v rámci areálu je možno využít na pronájem pro parkování, či výstavbu dalšího objektu.

Makléř

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje výrobních prostor v Havířově.