Prodej bytu 2+kk, Beroun, Na Máchovně, 64 m2

Na Máchovně, Beroun - Beroun-Město

6 663 980 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 31 759 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaNa Máchovně, Beroun - Beroun-Město
ID915364
StavbaSmíšená
Stav objektuVe výstavbě
Plocha užitná64 m2
VlastnictvíOsobní
Třída energetické náročnostiB - Velmi úsporná
Garáž
Lodžie
Terasa

Origo partneři v Berouně

Popis

Najděte s námi nový domov v Berouně!
Zahajujeme prodej bytů v parkové čtvrti MOSAIQ Beroun. Velkoryse koncipovaný soubor bytových domů umístěných v zeleni nabídne široké rozpětí bytů od 1+kk po 5+kk s terasami, balkony či předzahrádkami.
Nabízený byt 2+kk o výměře 53 m2 umístěný ve 4 podlaží domu B nabízí jedinečnou střešní terasu o velikosti 62 m2, která navazuje na klasickou 8 m2 terasu. Mimo to byt obsahuje i 4 m2 západně orientovanou, krytou lodžii. Každá bytová jednotka má na výběr venkovní nebo vnitřní parkovací stání, které není zahrnuto v ceně bytu.
Standardní vybavení bytů zahrnuje plovoucí podlahy, interiérové dveře s výškou 210 cm, moderní vybavení koupelen, okna s barevným rámem a izolačním trojsklem, přípravu na vnější žaluzie. V bytech budou moderní datové rozvody formou strukturované kabeláže a přípojka STA. V projektu bude využita smart technologie pro vytápění, která pracuje se dvěma tepelnými zdroji – tepelnými čerpadly a zemním plynem.
Kvalitní a dostupné bydlení v blízkosti centra Berouna i Prahy. Lokalita v malebné krajině Berounska s dobrou dostupností z Prahy (jen 30 km), ať už po dálnici D5 nebo četnými vlakovými či autobusovými spoji, 20 minut autem na metro Zličín. Pokud hledáte svůj domov v sousedství malebné přírody s širokou nabídkou služeb a aktivního trávení volného času a přesto v komfortním dosahu metropole. V pěší vzdálenosti či v přímém sousedství projektu je síť obchodů, veřejné koupaliště, multifunkční sportovní areál, fotbalové hřiště, škola, školka, síť cyklostezek a další.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 2+kk v Berouně.