Prodej rodinného domu, Džbánice, 112 m2 (ID: 1450567)

Džbánice

1 550 000 Kč

Cena je včetně provize a služeb advokáta.
Hypotéka od 7 387 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaDžbánice
IDN00067
StavbaSmíšená
Stav objektuPřed rekonstrukcí
Plocha užitná112 m2
Druh objektuRohový
VlastnictvíOsobní
Plocha budovy112 m2
Plocha nemovitosti1229 m2

Origo partneři v Džbánicích

Popis

V malebné a klidné obci Džbánice jen 12 km od Moravského Krumlova a 22 km od Znojma, v Jevišovické pahorkatině, Vám nabízíme ke koupi rodinný dům se zahradou a hospodářskými a skladovacími prostorami.

Celková plocha pozemku je 1229 m², stavba má zastavěnou plochu 112 m², 2 nadzemní podlaží (přízemí, půda) a jedno podzemní (sklep). Díky velikosti evidované zastavěné plochy a nádvoří 868 m² můžete při rekonstrukci změnit půdorys stavby.

Poloha domu je na okraji řadové zástavby, v klidné části obce. Díky půdorysu domu to tvaru L, který tvoří uzavřený dvůr, je zajištěno žádané soukromí. Dům se v průběhu let několikrát přistavoval. Hlavní zděná obytná část je z 80. let, slunná, s částí do silnice s novými plastovými okny, původní část ze 30. let je ze smíšeného zdiva a s kamennými základy. Je s předzahrádkou, s garáží a průjezdem, kůlnou, dřevníkem, sklady, půdou. Z části je podsklepený, s vlastní kopanou studnou hl. cca 8 m, také je napojený na obecní vrt hluboký 83 m, elektřinu 220 a 380 V. Před domem je plyn. Střecha z pálených tašek, sedlová, se dvěma opravenými komíny. U domu je jímka.

Vytápění je v centrální části domu zajištěné nádhernými původními kachlovými kamny a přímotopem.

Dispozice:
prostorná a světlá kuchyň v centrální části domu, ložnice, pokoj, komora, chodba a hlavní vstup do domu, hala, navazující na dům 3 skladovací místnosti, garáž, kůlna, dřevník.

Zahrada 361 m² navazuje na dvůr a je převážně užitková, se vzrostlými ovocnými stromy a ořešákem.

V obci je obchod, kulturní dům, koupání v požární nádrži, myslivecké sdružení, sbor dobrovolných hasičů, knihovna, zemědělské družstvo, obecní úřad.

Rádi Vám dům předvedeme, těšíme se na vás.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Džbánicích.