Prodej zahrady, Borohrádek, 431 m2 (ID: 1450761)

Borohrádek

300 000 Kč
/za nemovitost
nejnižší podání
Hypotéka od 1 430 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry pozemku

AdresaBorohrádek
ID001AD24376S
Plocha nemovitosti431 m2

Origo partneři v Borohrádku

Popis

Nabízíme k prodeji formou elektronické aukce pozemek o výměře 431m2. Pozemek se nachází v zahrádkářské kolonii ve městě Borohrádek. Na pozemku, lze postavit mobilní dům nebo chatku do 40 m2 bez stavebního povolení.

Elektronická aukce se bude konat dne: 1.10.2024 od 10:00 hod do 10:30 hod. V aukci čiňte nabídku ceny formou příhozů na našem portále aukcí a dražeb.
Více informací na: https://www.e-drazby.cz/index.php?obj=&dd=MzQ1NDA=

Pozemek je slunný a oplocený.

Na pozemku je přívod vody, který se pouští, každý večer na zalévání. Je možné vybudování studny, jako mají ostatní majitelé zahrad. Na místě je voda již v 4-8m hloubky, takže stačí kopaná studna. Je možno zřídit přípojku elektřiny, ostatní majitelé zahrádek mají již přípojky.

Velkou přidanou hodnotou je sklep, který je vedle chatky pod zemí a má výměru cca 6m2. Je skvělý na uchovávání brambor a jiné zeleniny a potravin v chladu.

Pokud hledáte útočiště z města nebo bytu a chcete si posedět na vlastní zahrádce, pěstovat zeleninu, koupat se v bazénu, tak je toto ta pravá příležitost. Objekt je bezpečně chráněn za zamčenými vraty.

Borohrádek je krásné město s plnou občanskou vybaveností obklopený nádhernými lesy pro houbaření nebo jen tak na procházky. Borohrádek je skvěle dostupný jak kousek z Hradce Králové, tak z Rychnova nad Kněžnou.
Každý zájemce je povinen si zjistit skutečný současný stav pozemku, porostu a staveb zejména s ohledem na případné reklamace vlastností předmětu aukce.

Aukční jistota se automaticky vrací, pokud se v aukci zájemce nestane vítězem nebo vítězem v pořadí.

GPS: 50.094297608, 16.08795743

Prohlídka se konat nebude, zájemci si mohou prohlídnout nemovitost na místě individuálně dle pozice GPS.
Pro více informací volejte – Zuzana Filipová.

Makléř

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje zahrad v Borohrádku.